Gyomaendrődi Gyermeklabdarúgó Egyesület

Kategória

Egyesületünk, a Gyomaendrődi Gyermeklabdarúgó Egyesület 2009 augusztusában alakult meg. Legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy minél több gyermekkel megszerettessük a labdarúgást, minél több igazolt, rendszeresen edzésre járó fiatalt mondhassunk a GYLE tagjának.

Az egyesület jelenleg négy korosztályban működtet gyermekcsapatot – U-7, U-9, U-11 és U-13. Mindezek alapján látszik, hogy az egyesület tagjai óvodás és 1-6. évfolyamon tanuló gyermekek. Jelenleg 70 igazolt labdarúgó tagja van sportklubunknak.
A gyerekek mindegyik korcsoportban hetente három edzésen vehetnek részt. Az elmúlt bajnoki évadokban mind a négy korosztállyal különböző versenysorozatokban, illetve meghívásos tornákon vettünk részt. Így megmérettettük magunkat a Bozsik egyesületi, intézményi bajnokságban, az Interliga nemzetközi sorozatban, és egyéb tornákon: Szarvason, Martfűn, Telkiben, Nyergesújfalun, valamint Mezőberényben.

A rendszeres edzések mellett minden évben megrendezzük a már hagyományosnak mondható focitáborunkat, ami véleményünk szerint szakmailag mindig hasznos. Az öt napos edzőtáborban rendszerint közel 50 gyerek vesz részt rendszeresen, illetve vannak, akik csak egy pár nap erejéig kapcsolódnak be a programokba. Az egyesületben jelenleg hat fő dolgozik a gyerekekkel.

Természetesen nem szeretnénk megállni, tovább szeretnénk fejlődni, mind szakmai téren, mind létszám tekintetében. Továbbra is célunk, hogy a fent említett, már hagyományosnak tekinthető rendezvényeken továbbra is ott legyünk, illetve újabbakban kapcsolódhassunk be, s eredményeinkkel méltó módon képviselhessük városunkat, Gyomaendrődöt.

Képviselő: Kéri Roland

Kapcsolat
Cím
5500 Gyomaendrőd, Eötvös József utca 4/2.
Utolsó frissítés dátuma:
Tartalom azonosító: 11217

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Elmúlt események

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!