XI. Bogrács Napja Paprikáskrumpli-Főző Verseny

Beküldés: 2013/06/08 - 12:39 | Frissítés: 2022/09/19
Szerző: admin

Cikkek

2013. június 8-án tizenegyedik alkalommal került megrendezésre Öregszőlőben a Bogrács Napja Paprikáskrumpli-főző Verseny.
A közös összefogással megvalósult rendezvény kellemes időben, szép és kulturált környezetben, családias hangulatban zajlott.
A versenyben 25 csapat vett részt, 29 bográcsban főztek. Színvonalas verseny alakult ki, nagyon ízletes és különleges bográcsételek készültek. A 3 tagú zsűrinek nagy kihívást jelentett az elkészült ételek rangsorolása.
A versennyel egy időben a Rózsahegyi Ház közösségi terében emlékkiállítást tekinthettek meg az érdeklődők, Rózsahegyi Kálmán életéről.
Az elkészült ebéd elfogyasztása a Jó ebédhez szól a nóta közben zajlott, melyet a Mraucsik-Tímár Duó szolgáltatott.
A főzés mellett egész nap színes programokkal vártuk az idelátogatókat.
Fellépőink voltak többek között a Tulipános Óvoda gyermekei, a Rumba TSE két párosa Nagy Márk-Gellai Cintia és Nagy Bence-Szabó Eszter, a Színfolt Mazsorett Csoport, a Gyoma Gráciái Hastánc csoport, a Barátság Klub valamint a Kangoo csoport.
A programot a Kmellár Máté által szolgáltatott retro partyval zártuk.
Köszönjük a csapatok részvételét a versenyben, a támogatóknak az önzetlen segítséget, a fellépőknek a színvonalas műsort és mindenkinek aki hozzájárult a rendezvény létrejöttéhez és segítette munkánkat.

Cikk, fotó: Rózsahegyi Ház

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.