X. Körösmenti Távolba Célzó viadal

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Körösmenti Íjfeszítő Egylet (Kiss József)

Cikkek
Kategória

A Körösmenti Íjfeszítő Egylet a 2023. esztendő szelek havának 15. napján távolba célzó viadalt tartotta 3 ezüstfolyó eggyé válásán túl, Kocsor hegy lábától kissé visszább, a gyomai legelők északi csücskében.

A Körösmenti Íjfeszítők immáron tizedik alkalommal rendezték meg távcéllövő versenyüket. Ez a megmérettetés egyben a második állomása volt a Hadak Útja Távcéllövő versenysorozatnak.

A közel 50 íjász ragyogó napsütésben kezdte meg a 30-tól 110méteres távon a versenyt. A közelebbi távokon (30-70méter, még sok találat volt, a távolabbi (80-110méter) távokon viszont már embert próbálóbb feladat volt a pontos találat, és bizony idén is komolyan próbára tette a résztvevőket. 
A verseny végül remek hangulatban telt el, habár a végére mindenki elfáradt kissé, a 140 leadott lövés komoly fizikai állóképességet kívánt. 
A verseny végeztéül kihirdetésre kerültek az eredmények.

(Videoblog) X. Körösmenti Távolba Célzó viadal
Forrás: (https://youtu.be/JCEoxPvoLQY)

Minden íjásznak gratulálunk a versenyen elért eredményéhez, és bízunk benne, hogy mindenki szerencsésen hazaért!

A viadalra az ország minden szegletéből, valamint Erdélyből és a Felvidékről is érkeztek íjászok. 
A résztvevők közt üdvözölhettük az íjászkörökben nagy népszerűségnek örvendő világbajnok barátainkat is, akik jelenlétükkel és odaadásukkal ez alkalommal is emelték a verseny színvonalát és lelkesítették íjász társaikat.

Bízunk benne, hogy időközben mindenki kipihente a verseny izgalmát, fáradalmait és kellemes emlékekkel a tarsolyukban várják a következő megmérettetéseket.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Búza Tamásnak, Sallai Jánosnak és Toldi Balázsnak.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.