Várkonyi Sarolta ismét a legjobb!

Vaszkán Gábor képe
Beküldés: 2012/02/18 - 18:02 | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: Vaszkán Gábor
Cikkek: 

Hódmezővásárhelyen a Gyarmati Dezső Sportuszodában került megrendezésre a TYR-Tavaszváró Nemzetközi Úszóverseny, ahol rendkívül rangos mezőny gyűlt össze hazánkból és a környező országokból. A Gyomaendrődi Úszó S.E. 8 éves kiváló versenyzője Várkonyi Sarolta ismét bizonyította tehetségét, hiszen ragyogó időeredményeket teljesítve kétszer is a dobogóra állhatott!
Vaszkán Gábor edző tanítványa előbb "bemelegítésként" 50m gyorsúszásban 42,98mp-cel a III. helyen végzett, majd ezt követően 100m mellúszásban 1:56,18p-cel elsőként célba érkezve aranyérmet szerzett. Ezzel a teljesítménnyel Sarolta az országos ranglista élére ugrott!

A téli időszakban ezek az eredmények azért is nagyon kiemelkedőek, mert versenyzőink rajtkő nélküli tanmedencénkben készülhetek a rangos szakosztályok úszói ellen.
Július 28- án a Békés Megyei Úszóbajnokság 5. állomásán Gyomaendrődön a Liget Fürdő Kupán Sacival és a többi kiváló versenyzővel is találkozhatnak városunk sportot szerető barátai. De addig is nagyon sok megmérettetés vár még versenyzőinkre!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás