Újévi Köszöntő

admin képe
Beküldés: 2009/01/31 - 15:50 | Frissítés: 2009/01/31
Szerző: admin
Cikkek: 

Kedves Látogatónk!

Oldalunk alig másfél hónapos. Mivel elsősorban turisztikai portálként működünk, sikerként könyveljük el, hogy a helyi szállásadók 80%-a levélben keresett meg bennünket, hogy oldalunkon aktuális adatokkal szerepelhessen.

A http://www.gyomaendrod.com/stat/index.html linken megtekinthetők a látogatottsági statisztikák. Decemberben már 4221 egyedi látogató mintegy 37 185 lapot nézett meg a www.gyomaendrod.com domain alatt (részletes adatokért ld.: http://www.gyomaendrod.com/stat/index.html) Átlag 12 percenként talál rá valaki a portálra a Google kereső által. Azt már most látjuk, hogy a keresések 90%-a Magyarországról indul ki, de emellett a legnagyobb arányban a Romániából érdeklődnek –jelezve az utat számunka, mire lehet érdemes koncentrálni a jövőben.
Várhatóan az idei év elején készítjük el az angol és román nyelvű fordításokat, segítve ezzel a külföldi érdeklődők fogadását. Célunk, hogy az oldal megtekintői minél nagyobb arányban egyben a város látogatóivá is váljanak. Ezen tervünk sikerét igyekszünk felmérni is.
Hogy oldalunk ne csak az idelátogató turisták információs bázisa legyen, a város lakóinak szánt híreket is folyamatosan frissíteni kívánjuk. Csak annyit árulhatunk el, hogy rendkívül látványos, teljesen újszerű tartalommal készülünk, ami moziszerűen hozza közelségbe a város és a Köröspart hangulatát.

Minden Kedves Látogatónknak Boldog Új Évet kívánunk!

Üdvözlettel: Gyomaendrod.com csapat

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás