Túzoklesen a gyomai kollégisták

admin képe
Beküldés: 2012/05/02 - 22:41 | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

Végéhez közeledik a „ KÖRNYEZETKOMMANDÓ A KOLLÉGIUMÉRT” mozgalom a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény gyomaendrődi oktatási egységében. A program célja a szűkebb és tágabb élet- és lakókörnyezetünk óvása, folyamatos tisztán, rendben tartása.
A „kommandónak" minden kollégista önkéntes, aktív tagja. Összefogja, szervezi a kollégiumi DÖK Vargáné Varczába Éva nevelő patronálásával, a védnökséget pedig Molnár István Tamás oktatási egységvezető vállalta.
A már látható és kézzelfogható eredményeken kívül elindult egy szemléletváltozás is. Mind többen látják be, hogy egyénenként és közösségben felelősek vagyunk környezetünkért.
A program leglelkesebb tagjai 2012. április 20-án délután a dévaványai Réhelyi Látogatóközpontba kirándulhattak. A növény- és állatvilágot bemutató kiállításon túl a túzok és ősi magyar háziállatok (szürkemarha, bivaly, rackajuh, mangalica, stb.) megfigyelésére is lehetőség volt.
A kirándulás és az eddigi sikerek hatására felmerült a program következő tanévi folytatásának igénye a diákok és a pedagógusok részéről egyaránt.

Kapcsolódó képek

Túzoklesen a gyomai kollégisták
Túzoklesen a gyomai kollégisták
Túzoklesen a gyomai kollégisták

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás