Tizenöt érem hazai pályán

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2012/11/27 - 16:14 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

2012. november 24-én rendezte meg a Gyomaendrődi Judo Klub az I. Szent Gellért Kupa meghívásos judo versenyt. A hazai versenyzők 4 aranyérem mellett 6 ezüstöt és 5 bronzérmet is begyűjtöttek.
Hosszú előkészület előzte meg a hétvégi versenyt, hiszen már hónapokkal korábban elkezdődött a szervezés, hogy a gyomaendrődi sportolók ismét hazai közönség előtt léphessenek tatamira! A közel 100 résztvevő között a helyi fiatalok nagyon szépen teljesítettek, hiszen az Országos Bajnokságon már eredményes versenyzők mellett ezúttal a kicsit rutintalanabbak is megvillanthatták tudásukat, nem is sikertelenül.
Varga István edző:
Nagyon örülök, hogy ilyen színvonalas versenyt sikerült rendeznünk! Célunk, hogy ez a verseny végül hagyománnyá nője ki magát és persze minél szélesebb körben ismertté váljon úgy, hogy a résztvevők így is szép száma tovább gyarapodjon. A Gyomaendrődi Judo Klub versenyzői szépen teljesítettek, hiszen a rutinos, korábban már országos szinten is eredményes versenyzők mellett a kezdők is megmutatták, hogy számolni kell velük, ill. hogy egyesületünkben komoly nevelőmunka folyik. Kiemelkedett a versenyen Nagy Andrea, aki fiatal kora ellenére élete első versenyén aranyérmet szerzett. Kiváló formában versenyzett Csernyeczki Liliána, az Országos Bajnokság ezüstérmese, aki ezúttal fiúk között teljesített fantasztikusan. A nap egyik csemegéje volt, hogy az U11-es korosztályban a +50 kg-ban házi döntőt vívott az egyesület két Országos Diákolimpiai bajnoka, amiből ezúttal Nagy Zoltán jött ki győztesen, míg Hidasi Tamás (egy súlycsoporttal lentebb Országos Bajnoki címet szerzett) lett az ezüstérmes. Sóczó Rebeka a szokásos aranyéremmel gazdagította gyűjteményét úgy, hogy a megszokottnál két súlycsoporttal is fentebb versenyzett. Összességében tehát mindenképpen elégedett lehetek a versenyzőkkel.

Eredmények:
U7 - 20 kg: Nagy Andrea 1. hely
U7 - 35 kg: Rideg Zalán 2. hely
U7 - 40 kg: Tóth Patrícia 2. hely, Tóth Adrienn 3. hely
U9 - 30 kg: Péteri Patrik 3. hely, Tímár Áron 3. hely
U9 - 35 kg: Gönczfalvi Ákos 2. hely, Molnár Marcell 3. hely
U9 - +40 kg: Sóczó Rebeka 1. hely
U11 - 30 kg: Gózon Barnabás 2. hely, Németh Regina 3. hely
U11 - 40 kg: Csernyeczki Liliána 1. hely
U11 - +50 kg: Nagy Zoltán 1. hely, Hidasi Tamás 2. hely
U14 - 50 kg: Lövei Zsuzsanna 2. hely

Kapcsolódó képek

Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán
Tizenöt érem hazai pályán

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás