Tanévnyitó Gyomaendrődön - SZERVUSZ, NYÁR, SZERVUSZ, VAKÁCIÓ!

admin képe
Beküldés: 2012/09/06 - 11:40 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény

Közel 450 – ebből 100 fő körüli kilencedikes – tanulónak szólt a tanévnyitó kezdetét jelző csengő Gyomaendrődön.
A város képviselőtestülete, a helyi iskolák, gyakorlóhelyek és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői is részt vettek a megnyitón.

A Himnusz és egy nyárbúcsúztató vers elhangzása után a Békés Megyei Intézményfenntartó Központ tanévnyitó ünnepségünkre küldött köszöntő levele került felolvasásra.
Ezután Berkiné Huszka Cecília, a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény oktatási vezetője ismertette az új tanév változásait. Kiemelte, hogy Davidovics László tagintézmény-vezető és Fekécs László gyakorlati oktatásvezető személyében megváltozott az iskola vezetősége, valamint, hogy mostantól a nevelő-oktató munka, igazgatás, ügyintézés egy központi helyen: a Hősök útja 40. szám alatti épületekben folytatódik. Így közelebb kerülnek egymáshoz a pedagógusok, a tanulók, könnyebb a kapcsolattartás a vezetőséggel, gyorsabb az ügyintézés, gazdaságosabb az intézmény működtetése.

Davidovics László a megjelent szülőkhöz, diákokhoz és pedagógusokhoz intézve beszédében hangsúlyozta, hogy csak neveléssel, tanulással és kitartó munkával együtt, összefogva tudunk a mai elvárásoknak megfelelni.
Végezetül okleveleket nyújtott át a nyári Nemzetközi Halfőző Versenyen sikeresen szereplő tanulóknak, majd - egy vakációtól búcsúzó vers után - hivatalosan is megnyitotta a 2012/2013-as tanévet.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás