Sikeres képzés pályázati támogatásból

Beküldés: 2011/09/18 - 17:57 | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: admin

Cikkek

A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) keretében az NCA-CIV-11-D-0252 kódszámú pályázatunk „Civil kapacitásfejlesztés Gyomaendrődön” címmel egy pályázatíró-projektmenedzser képzésre kapott lehetőséget. A képzést az Életfa Kulturális alapítvánnyal kötött megállapodás értelmében a nevezett civilszervezet tartotta Endrődön a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola médiatermében 2011. szeptember 9-10-én, és szeptember 16-17-én.

A képzésben a következő Gyomaendrődi civil szervezetek vettek részt:

  1. Endrődi Szent Imre Egyházközségért Alapítvány
  2. Endrődiek Baráti Köre Egyesület
  3. Honismereti Alapítvány
  4. Boldog Óvodáskor Alapítvány
  5. Selyem úti Óvodásokért Alapítvány
  6. Rózsahegyi Diákjaiért Alapítvány
  7. Színfolt Mazsorett Csoport
  8. Nagycsaládosok Gyomaendrődi Egyesülete
  9. Kulturális Egyesület
  10. Templárius alapítvány

A 30 órás pályázatíró, és projektmenedzser képzésen 20 fő vett részt, és ebből 18 fő kapott tanúsítványt, akik teljesítették a program követelményeit, és sikeres záródolgozatot tettek.

Közösen megfogalmaztuk, hogy az ilyen jellegű összefogásra és képzésekre nagy szükség van, és a civilekkel való kapcsolattartatásra pedig óriási igény van a több, mint 100 civilszervezet körében Gyomaendrődön.

Köszönetünket fejezzük ki a résztvevőknek, az előadóinknak, Molnár Lajosnak és Koszecz Sándornak. Továbbá a Templárius alapítvány önkénteseinek, akik segítették a Gyomaendrődi program lebonyolítást.

Természetesen köszönetet mondunk a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak mint támogató szervezetnek, és általa a Wekerle Sándor Alapkezelő Szervezetnek a sikeres pályázat elbírálásáért. Bízunk abban, hogy tovább tudjuk folytatni az elkezdett programot.

Templárius Alapítvány

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.