Sikeres akkreditált pedagógus továbbképzések Gyomaendrődön

Beküldés: 2014/04/07 - 22:03 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: Vaszkán Gábor

Cikkek

Gyomaendrőd is azon kiválasztott települések egyike, ahol a Magyar Diáksport Szövetség „A testnevelés új stratégiájának és fizikai állapot új mérési rendszerének kialakítása és az önkéntes részvétel ösztönzése a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében”
című 30 órás képzése zajlik. Összesen 4 képzési időpontot kapott településünk, ami kiemelkedőnek tűnik még országos szinten is! Önkormányzatunkat egy szerződés keretén belül alkalmankénti támogatási összeggel díjazza az MDSZ.

Sikeres akkreditált pedagógusok

A Rózsahegyi Kálmán Általános Iskolában zajló képzéseken Vaszkán Gábor testnevelő tanár tréneri feladatot lát el, mely pozíciót egy többfordulós pályázati eljárás keretén belül sikerült elnyernie, egyedüliként a Békés megyei pályázók közül. A továbbképzés tananyaga 80%-ban a módszertani megújulást a testnevelésben, míg 20%-ban a NETFIT mérési rendszer bevezetését tartalmazza.

Sikeres akkreditált pedagógusok

A magas színvonalú és kiemelkedő hangulatú képzéseken a közoktatás különböző szintjein testnevelést tanító helyi pedagógusokon kívül a szeghalmi, szarvasi, mezőberényi és békési körzetből érkeznek kollégák, akik az elméleti előadások mellett gyakorlati órákon is megtapasztalják a legújabb módszereket és méréseket, amelyek az egészségközpontot hivatottak az előtérbe helyezni.

A sikeres márciusi képzések után júniusban folytatódik a szakmai tapasztalatcsere.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.