A Rubin Szabadidőközpont és a Kis Bálint Iskola és Óvoda óvodásainak rajzversenye - szavazz Te is!

admin képe
Beküldés: 2011/01/26 - 15:58 | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

A Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda óvodásai a múlt év őszén a Rubin Szabadidőközpontba látogattak az Állatok Világnapján. Megbarátkozhattak az ott élő állatokkal, etethették őket, játszhattak velük.
A gyerekek nem sokkal később egy szép csokor rajzzal lepték meg a házigazdát, Ujlaky Szabolcsot, aki az óvodások ajándékát ezúttal egy családi ebéddel/vacsorával (tetszés szerint választható) szeretné honorálni, amelyet azon a gyermek családja kap jutalmul a Rubin Vendéglőben, akinek a rajza a legnagyobb tetszést aratja.
A Rubin Szabadidőközpontban tett látogatásról készült rajzokat a http://www.facebook.com/gyomaendrod címen tettük elérhetővé, azon belüli is az albumokon belül találhatók. A következő linkre kattintva közvetlenül is megtekinthetők a képek:

http://www.facebook.com/album.php?aid=46577&id=125938134097707

A képekre szavazatot adni a like (tetszik) gombbal lehet. A szavazási rendszer nem zárja ki, hogy valaki több képre is szavazzon egyszerre. Szavazni azonban csak az tud, aki regisztrált a Facebookon és tag a Facebook.com/gyomaendrod (like/tetszik gomb) oldalon!
A szavazatok lezárásának időpontja: 2011. február 28., éjfél.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás