Roma elismerések átadása

admin képe
Beküldés: 2012/10/24 - 10:18 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata még az elmúlt év őszén döntött arról, hogy évente elismerő oklevelet adományoz egy-egy roma és magyar származású ember számára a közösségért végzett munkájának elismeréseként. Az idei elismerések átadására október 23-án került sor.

Az idén is két személy kapott díjat: Németh Zsoltné és Rafael Péter.
Németh Zsoltné rendszeresen, önkéntesen segíti közösségünket munkájával. Önkéntesen heti rendszerességgel, legalább 2-3 alkalommal tartja rendben, takarítja a Regionális Roma Közösségi Házat. Rendszeresen Önkormányzatunk ünnepi előkészületeiben, s annak lebonyolításában segíti munkánkat.
A másik személy Rafael Péter, aki ünnepségeinken, összejöveteleinken citera játékával és versmondó képességével kápráztatja el az őt, hallható közönséget.

Délután kezdődő rendezvényünkön Szécsi Zsolt Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke köszöntötte az ünneplők sokaságát, méltatta az ünnepelteket, majd felkérte Szonda Istvánt mondja el köszöntőjét és adja át a díjakat. Az ünnepség befejezése után baráti eszmecserével zárult a nap.

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!