A róka és a holló esete

admin képe
Beküldés: 2010/04/29 - 10:08 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

Gyomaendrődi szempontból nem a legjobban sikerült a hétközi kézilabdás bajnoki rangadó, miután a házigazda szarvasiak a találkozó hajrájában kiénekelték a sajtot a „szájukból”.
A találkozó úgy kezdődött, hogy Lakatos Tibor együttese számára aligha jelent problémát a vendéglátók bedarálása, hiszen a megszokott gyors játékuk nem igazán ízlett a vendéglátóknak. A találkozó 57. percéig stabilan tartották is két-háromgólos előnyüket, ám a finis a szándékaikkal ellen alakult. A hazaiak ugyanis nagyon hajrázva, 24–21-ről fordították maguk javára az összecsapást. Bár még messze van az évad vége, a balszerencsés körülmények között elvesztett pontok nélkül a lányoknak alighanem le kell mondaniuk a titkon remélt bajnoki cím megszerzéséről.
Lakatos Tibor: – Végig nekünk állt a meccs, az ellenfél csak akkor vezetett, amikor a legfontosabb volt a két pont szempontjából. Érdemtelenül maradtunk alul a végén.
Szarvasi NKK–Gyomaendrődi NKSE 26–25 (10–12)
Megyei I. osztályú női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 50 néző. V.: Ökrös, Bodóczy.
Gyomaendrődi góldobók: Hornok Réka 7, Farkasinszki Zita 4, Kurilla Dóra 3, Rácz Orsolya 3, Fekécs Fruzsina 2, Nagy Bianka 2, Mag Bianka 2, Dinya Anna 1, Földi Emese 1.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás