Ötödik éve diákolimpiai bajnok Sóczó Rebeka

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2017/03/06 - 12:38 | Frissítés: 2017/03/06
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

Siklós adott otthont az idei évben a serdülők országos diákolimpiájának. Március 4-én a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzője, Sóczó Rebeka az ötödik aranyáért utazott és sikerrel járt! Az erős mezőnyben megvédte a 63 kg-os bajnoki címét.
Idén is messzire kellett utazni az aranyéremért! A nemrég ifi magyar bajnoki döntős Rebeka esélyesként utazott Siklósra. A legjobb négy közé kerülésért talán legnagyobb riválisával kellett megküzdenie. A hosszabbításos mérkőzésen végül sikerrel jutott túl. A következő két mérkőzést okos judóval hozni tudta, ami azt jelentette, hogy eddigi összes diákolimpiáról arannyal utazhatott haza!

Ötödik éve diákolimpiai bajnok Sóczó Rebeka

Varga István edző: Nagyon örülök, hogy megint sikerült! Rebeka kitett magáért. A forma még nem volt tökéletes, de nem ez volt idén a főverseny. Taktikailag éretten judózott, bár voltak pillanatnyi kihagyások, nem befolyásolták a végeredményt. Ismeretlen mezőnybe csöppentünk hiszen a súly és korcsoport váltások mindig kavarodást okoznak. Szerencsére a várakozásunk igazolódott: Rebeka idén is minden versenyen esélyesként állhat szőnyegre.

Cikk, fotó: Gyomaendrődi Judo Klub

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás