Örömíjász viadalra gyülekeztek az íjfeszítők Gyomaendrődön

Beküldés: 2013/04/30 - 00:11 | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

2013 szelek havának (április) 28. napján a Körösmenti Íjfeszítő Egylet örömíjász viadalt rendezett 3 ezüstfolyó eggyé válásán túl, Kocsorhegy lábától kissé visszább, a gyomai legelők északi csücskében.
Az I. Körösmenti Íjfeszítő Viadalon 100 kiváló íjász mérte össze tudását, és tett tanúságot ügyességéről és rátermettségéről. A megmérettetésre igen sokfelől érkeztek a jobbnál jobb íjfeszítők. Ki kerékpáron, ki motoron és ki pöfögő szekéren érkezett, elszántan leküzdve az idevezető út minden akadályát és nehézségét.
Külön öröm és megtiszteltetés volt a versengők közt tudni három mélyen tisztelt vendégünket, kik elfogadván meghívásunkat, jelenlétükkel is emelték a verseny színvonalát! Nem mások voltak, mint a Darida és a Hadúr íjakat készítő mesterek, valamint a nemrégiben Európa Bajnoki címet szerzett Víg József, kinek ezúton is gratulálunk!

Íjfeszítő örömíjász viadal

A viadal végig jó hangulatban zajlott, a kezdeti ráhangolódáshoz a helyi dobkör előadása is nagyban hozzájárult.
A verseny végén a győztesek boldogan térhettek haza a "Legjobb Íjfeszítő" cím birtokában.
A Körösmenti Íjfeszítő Egylet köszöni minden íjásznak, hogy részt vett a viadalon, és egyben gratulálunk az elért eredményekhez!
Továbbá ezúton is hatalmas Köszönet illeti Támogatóinkat és Segítőinket, kik hozzájárultak a verseny lebonyolításához!

Szerencsére a résztvevők is jól érezték magukat, amint azt Vagyon Ferenc az orosházi csapattól jelezte:

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot az Orosházi Íjászegyesület nevében! Remek, hangulatos és érdekes pályák voltak, 4 arany és egy bronzérem megkoronázta a napot... na és persze a három üveg pálinka, amihez külön gratuláció, nagyon ötletes és egy igazi emlék A GYŐZTESEINKNEK! Az ebéd is jó volt és az idő is, egyszerűen tökéletes nap volt a mai! Mindenkit, aki részt vett a szervezésben csakis dicséret illethet, reméljük mások is hasonlóan vélekednek és alig várják, hogy újra ott lehessenek a következő megmérettetésen! További jó munkát és sok sikert az egyletnek! KÖSZÖNJÜK!!!

írás: Kiss József, Körösmenti Íjfeszítő Egylet


Íjfeszítő Örömíjász Viadal pillanatképek - Gyomaendrőd
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=WL8oZT0lREs)


Támogatóink és segítőink voltak:
Irimiás Róbert: Telekparti szabadidő park és Mokasszin sportszerkölcsönző; Róza Vendel: Róza Kft.; Gyomahús Kft.; Rostélyos Húsbolt; Boros Károly hentes; Németh Dezső: Németh Kft. és Bowling Treef Söröző–Étterem; Bajzák Antal: Lourdes Honey (méz); Hármas Körös Pálinka Manufaktúra; Endrődi Kenyér Kft.; Iványi István: Fotó & Nyomtatás; Liget Fürdő, Gyomaendrőd; Gubucz Zoltán: Mágus–Comp; Weigert József: Weigert Images (fotó); Bora Ital Kereskedés; Varga Zoltán, aki nagyon jót főzött nekünk; Vodova János: SKYLOTECH

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.