Önzetlenül a közösségért

admin képe
Beküldés: 2013/03/18 - 10:40 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

A Roma Polgárjogi Szövetség az idei évben is átadta ünnepség keretében a „Közösségért végzett munkáért” való kitüntetéseket. Az ünnepségnek a Regionális Roma Közösség Ház adott otthont 2013 március 15. napján.

A rendezvényen jelen voltak: Dr. Csorba Csaba jegyző úr, Várfi András Gyomaendrőd város polgármestere, Gyomaendrőd Város külképviseletének tagjai, helyi közoktatási intézmények és civil szervezetek képviselői.

Szécsi Zsolt elnök köszöntőjét követően néhány mondatban megemlékezett az 1848. március 15-i eseményekről, majd a rendezvény központi céljára, feladatára vetített rá: hangsúlyozta, hogy az önkéntesek önzetlen segítségnyújtása, a közösségért végzett munka nagyban hozzájárul a civil szervezet eredményes működéséhez.

Megköszönte a szervezet részére nyújtott támogatásokat és megkérte Dr. Csorba Csaba jegyző urat, hogy adja át az elismerő kitüntetéseket Martonné Giricz Zsuzsanna és Farkas István részére.

A rendezvényen egyéb elfoglaltsága miatt Farkas István nem tudott részt venni, így a kitüntetését Fülöp Imréné Katóka néni vette át.

Kapcsolódó képek

Önzetlenül a közösségért
Önzetlenül a közösségért
Önzetlenül a közösségért
Önzetlenül a közösségért

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!