Megkezdődött a bogarasok randevúja Gyomaendrődön

Beküldés: 2008/08/01 - 18:00 | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: beol.hu

Cikkek
Kategória

Pénteken este hat óráig már több mint kétszáz VW Bogár gördült be a XII. Nemzetközi VW Bogár-partyra, melynek helyszíne a gyomaendrődi Liget Fürdő. A hazai résztvevők mellett szép számmal jöttek Erdélyből, Németországból és Szlovákiából is.

Csillogó-villogó csodakocsik tűntek fel egymás után péntek délután Gyomaendrőd utcáin.

XII. Nemzetközi Volkswagen "BOGÁR" Találkozó - Gyomaendrőd 001
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=WDDztot44DQ)

Kardos Ferenc, a nemzetközi bogártalálkozó főszervezője szerkesztőségünknek elmondta: előzetes regisztráció nem volt, így nem tudni, hányan jönnek még. Erdélyből máris legalább hatvan autó érkezett, s jöttek más országokból is.

XII. Nemzetközi Volkswagen "BOGÁR" Találkozó - Gyomaendrőd 002
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=Hmu21cwnwsA)

A vasárnap délig tartó rendezvény péntek este a bogarasok báljával kezdődött, szombaton ügyességi, vasárnap pedig gyorsulási versenyeket rendeznek. A program látványos része lesz a szombaton este hatkor kezdődő bogár-felvonulás Gyomaendrőd utcáin. A menet a Kner Imre Gimnázium előtti parkolóból indul.

Bogár-felvonulás Gyomaendrőd utcáin:

Kardos Ferenctől megtudtuk: a VW Bogár-tulajdonosok minden évben több helyszínen is rendeznek találkozókat, s összemérik, hogy melyik volt a legsikeresebb. Az elmúlt négy évben egymás után mindig a gyomaendrődi találkozó vitte el a pálmát.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.