Máris négy magyar bajnok a Körös Kajaknál

admin képe
Beküldés: 2010/05/26 - 21:34 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

A máj. 21-23-i hétvégén Fadd-Dombori adott otthont a Paksi Atomerőmű maraton magyar bajnokságnak.

Bár az eső nem esett, nem mondható, hogy az időjárás kegyeibe fogadta volna a maraton magyar bajnokság részvevőit. Az egyéni és a párosok küzdelmeit egyaránt szeles időben rendezték meg, ám ez egyáltalán nem fogta vissza a gyomaendrődi kajakosokat, akik minden eddiginél sikeresebben indították az idei nagy versenyeket.

A négy magyar bajnok:
Tótka Sándor és Gellai Tamás (K - 2 Serdülő VI. kcs. 15 km); Csatári Bence és Bótos Attila (Mk - 1 kölyök III. kcs. 10 km)
Edzőik: Kovács Gábor és Kovácsné Kozma Diána.

Érmes helyezést értek még el:
Ágoston Kata, Kéri Virág (K - 2 Serdülő VI. kcs. 15 km 2. hely ); Gellai Tamás (K - 1 Serdülő VI. kcs. 15 km 2. hely ); Kiss Csaba (K - 1 Ifjúsági VIII. kcs. 21 km 4. hely) Lövei Kitti, Lövei Fanni (K - 1 Serdülő V. kcs. 15 km 4. és 6. hely; K - 2 Serdülő V. kcs. 15 km 5. hely) Vég Gábor (K - 1 Felnőtt 10 km 5. hely)

A fentiek közül két versenyző már egy korábbi versenyen is bizonyított: Május 14 – 16-ig rendezték meg Szolnokon az Ifjúsági és felnőtt rangsorolót, ahol Kiss Csaba párosban 1000 m 1. helyezést és 500 m 2. helyezést ért el, , ami óriási eredmény ekkora mezőnyben. Tótka Sándor a másik sikeres Körös kajakos, aki serdülő kora ellenére felnevezett korosztályban 9 előfutamból több, mint 80 versenyzőből 2. helyezést ért el. Kovács Gábort azóta több edző is hívta, hogy a közeljövőben szeretné versenyzőjét párosban indítani Sanyival, akinek minden esélye megvan rá, hogy kijusson az idén először megrendezésre kerülő Ifjúsági Olimpiára, Singapurba. Ha sikerül, Tótka Sándor személyében kis városunk és egyben a magyar nemzet is először képviselteti magát ilyen nagy nemzetközi versenyen.

Kedves Szülők! Ha Önök is szeretnék, hogy gyermekük a nyár folyamán hasznosan töltse el a szünetet, mozogjon, ismerkedjen a vízzel, akkor írassa be őt a Körös Kajakhoz, a sikeres sportolók egyesületéhez!

Kovácsné Kozma Diána: 06-30-291-36-26

Elsősorban 1999 – 2000-es születésű, úszni tudó gyermekek jelentkezését várjuk!

Körös Kajak SE

A képen láthatók:
hátul: Kovács Gábor, Kovácsné Kozma Diána
elöl: Gellai Tamás, Bótos Attila, Csatári Bence, Tótka Sándor

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Tótka Sándor 5. lett Moszkvában
Tótka Sándor 5. lett Moszkvában
Dátum: 2010. augusztus 02. (hétfő)
Gyomaendrődi kajakos a Szingapúri Ifjúsági Olimpiai játékokon
Gyomaendrődi kajakos a Szingapúri Ifjúsági Olimpiai játékokon
Dátum: 2010. június 27. (vasárnap)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás