Már csak két hét és elrajtol Szegeden a 2013-as Gyorsasági Kajak-Kenu Világkupa-sorozat

admin képe
Beküldés: 2013/04/28 - 20:30 | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: admin
Cikkek: 

A Maty-éri első felvonásra közel 50 nemzet, több mint 800 versenyzője nevezett, köztük a londoni olimpia magyar hősei is, akikeknek futamait nem csak a helyszíni szurkolók, hanem az M1 csatorna és az Eurosport nézői is láthatják.

Beindult a médiakampány, a szervezőbizottság gőzerővel készül a május 10. és 12. között Szegeden megrendezésre kerülő kajak-kenu Világkupára. A kampány részeként már szerte az országban fellelhetőek azok az óriásplakátok, amelyeken a tavalyi esztendő legnagyobb meglepetései, vagyis a londoni olimpián K-2 1000 méteren győztes Dombi Rudolf, Kökény Roland páros látható. A Maty-éri viadalon több mint hatvan magyar kajakos és kenus áll majd rajthoz, köztük Tótka Sándor a Körös Kajak Sportegyesület 19 éves versenyzője is.

Dr. Ábrahám Attila, a szervezőbizottság elnöke elmondta: „Az Eurosporttal már korábban megállapodott a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség a teljes Világkupa-sorozat közvetítéséről, mellettük a szombati napot az m1 élőben adja, míg vasárnap összefoglalja a döntőket” - magyarázta a sportvezető, aki hangsúlyozta, ingyenes lesz az idén a Világkupa a szurkolók számára.

Forrás: www.kajakkenusport.hu


Ajánlja adója 1%-át a Körös Kajak Sportegyesületnek!
Adószámunk: 18379431-1-04
Köszönjük támogatását!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás