Lövei Zsuzsanna országos bajnoki ezüstérmes

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2011/09/26 - 12:17 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

2011. szeptember 25-én került sor a Diák "B" korosztály Országos Bajnokságára Győrszentivánban. A Gyomaendrődi Judo Klub képviselőjeként utazott több mint 300 km-t Lövei Zsuzsanna edzőjével, Varga Istvánnal, hogy az Országos Diákolimpiai aranyérem megszerzése után újra bizonyítsák, hogy az országos élmezőnyben számolni kell velük. Zsuzsi a 44 kg-ban mérlegelt és a diákolimpiához hasonlóan erős mezőnyben kellett versenyeznie, ahol csak a hazaiak kiválóságától szenvedett vereséget és végül ezüstéremmel térhetett haza. Sajnos apró figyelmetlenségen múlt az aranyérem a győrszentiváni Hűbér Anita ellen, de veszprémi és barcsi ellenfelével szemben ippon győzelmet aratva menetelt a dobogó harmadik fokáig.
Varga István edző: Három Magyar Bajnokság, három korosztály, három induló: két országos bajnoki cím és egy ezüstérem. Ez mindent elmond arról, hogy versenyzőimmel jó úton járunk és nagy eredmények előtt. Zsuzsi korosztályához méltó teljesítménnyel ezt az évet egy Országos Diákolimpiai arannyal és egy Országos Bajnoki ezüsttel zárta, ami mindenképpen dicséretes. Teljesítményére most még jellemző egy természetes hullámzás, de tökéletes példakép dolgozik előtte és ha így követi tovább a csúcsra vezető úton, akkor minden esélye meglesz a lehető legszebb eredmények elérésére. Jelenleg súlycsoportjában egy méltó ellenfele van, így nem lehet más a célunk, mint a győrszentiváni kislány fölé nőni minden tekintetben. Úgy látom erre reális esélye lesz a következő évben, ami egyben jelenthetné azt is, hogy a serdülő korosztálytól a válogatott kerettagságát megalapozhatná. Ez a verseny csak egy állomás volt a hosszú úton, amit a későbbiekre tervezünk, de mindenképpen fontos pillanat egy ilyen fiatal versenyző életében.

Lövei Zsuzsanna versenyző: Ez a verseny felkészített arra, ami a következő évben vár rám. Tudtam volna jobbat is teljesíteni, ha jobban figyeltem volna edzőmre. Jövőre elszántan küzdök majd az aranyért, mindent meg fogok tenni azért, hogy elérjem ezt, persze szabályos kereteken belül.

Kapcsolódó képek

Lövei Zsuzsanna országos bajnoki ezüstérmes
Lövei Zsuzsanna országos bajnoki ezüstérmes

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás