Küzdelmek Éjszakája - III. Gyomaendrődi Küzdősport Gála

admin képe
Beküldés: 2011/05/24 - 00:32 | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

2011 június 3-án, péntek este rendezi meg a Gyomaendrődi HUN-BOX Szabadidő Sport Egyesület a következő küzdősport gáláját.
A gála helyszíne ismét a gyomaendrődi Varga Lajos Sportcsarnok (Kner tér 1) lesz.
A kapunyitás 18:30-kor lesz, 19:00-kor kezdődnek az ültető mérkőzések. Először a 12 éves Gellai Vince lép a szorítóba, majd őt követi a szintén 12 éves Tóth Izsák.
Mindketten 3x1.5 perces menetben, low-kick szabályrendszerben bunyóznak ellenfelükkel. Őket követi három amatőr ökölvívó mérkőzés. Békésről, a Surman-box klubtól lép szorítóba először a 15 éves Szalontai Mihály, őt követi ifj. Surman Zoltán, s végül harmadikként a válogatott Fodor Milán. Mindhárman biztos izgalmas csatát fognak vívni. A K-1-es mérkőzéseket a 17 éves Gyomaendrődi Mraucsik Tamás kezdi, aki 33 éves Mezőtúri ellenfelét próbálja legyőzni. Őt a 20 éves szintén helyi Lénárt László követi, szintén Mezőtúri ellenféllel, Tóth Károllyal. A 12 éves gyomaendrődi Nagy Reginához Nyíregyházáról jön ellenfél, a 14 éves, ökölvívásban is jártas Lecza Andrea. Ez egy visszavágó lesz, mivel tavasszal Regina nagy meglepetésre legyőzte Andreát. A sort a szintén helyi Vári Péter folytatja; ellenfele Győrből érkezik, Kerecsényi Gergő. A sort amatőr MMA (ketrecharc) szabályrendszerben a HUN-BOKSZ Klub női tagja, Lévai Anikó folytatja, ellenfele a Jászberényi edző leánya, Urbán Ivett. Szintén amatőr MMA szabályrendszerben jön a régi balhéiról híres, de mára megszelídült Munkácsi Róbert, akinek kiszemelt ellenfele sajnos visszalépett, így másik harcossal, Gőz Bálinttal (Győr) fog megmérkőzni. A szünet előtt még két 12 éves komoly eredményekkel rendelkező versenyző csatája jön, név szerint az Oriental magyar bajnok, amatőr ökölvívó utánpótlás olimpián ezüstérmes gyomaendrődi Csapó Elek, míg ellenfeléül a többszörös thai-boksz Magyar bajnok, világkupa győztes Budapesti Jóni „cunami” Máté. Kettejük között fiatal koruk ellenére komoly csata várható K-1–es szabályrendszerben.

A szünetben a gyomaendrődi hastáncos csoport tartogat meglepetést, élükön Timár Ritával. Ők már hónapok óta készülnek erre a fellépésre, minden bizonnyal érdekes előadást láthat a közönség. A többszörös Magyar bajnok birkózónk, Hencz Gyula is fog mérkőzni, szintén aggastyán korú ellenfelével, de ők a szabadfogású birkózás szabályai szerint. Az ő meccsüket egy nagyon komoly profi MMA mérkőzés követi, hiszen jön Békésről a nagyon erős, eddig veretlen Petrovszki Attila, akinek ellenfele Győrből érkezik, méghozzá Eck László, aki „veszett kutya” becenévre hallgat. Ők 2x5 percet fognak a ringben tölteni. Ez a mérkőzés is egy visszavágó, ugyanis két hónapja Eck Laci „éppen” kikapott Attilától, s most nagyon fogadkozik, hogy itt legyőzi a békési srácot. Lesz még egy nehézsúlyú profi MMA mérkőzés, amire mindkét versenyző Romániából érkezik, s egyikük már bunyózott Amerikában is. Ha sikerül ellenfelet szereznünk, akkor lesz egy nehézsúlyú K-1-es mérkőzés is Szuhányi Gyulával, aki kecskeméti, és többszörös Thai-boksz Magyar bajnok. Lesz két professzionális ökölvívó mérkőzés is. Az elsőt a tiszaföldvári, de HUN-BOX Klub színeiben induló Bóbis István játssza, majd őt követi az újra visszatért KOVÁCS „VIPERA” ATTILA!!! Ellenfelük még szervezés alatt áll, de biztosan nagy csatát láthatunk mindkét bunyóstól.

Ezzel elérkeztünk a három címmérkőzéshez. Az első egy WKF Profi K-1 Magyar bajnoki övért megy, amit jó barátunk , a Karcagi Gyarmati Imre vív meg a bajai bajnok, Vidákovics Patrick ellen. Gyarmati Imi kétszeres Kyokushinkai karate Európa bajnoki ezüstérmes. A főmérkőzés előtt a HUN-BOX eddigi legeredményesebb versenyzője, a még csak 15 éves Váradi Tamás lép szorítóba, ellenfeléül pedig a horvátországi 17 éves Tomislav Liebert szólítja a speaker. Ők egy 5x2 perces K-1-es mérkőzést vívnak a WPKC „Balkán bajnoka” címért. A Horvát virtust ismerve nehéz mérkőzés várható, de bízunk benne, hogy Tomi a tapasztalatával meg tudja nyerni.
S a végén a főmérkőzés!
A WKF szövetség PROFESSZIONÁLIS EURÓPA BAJNOKI címéért fog szorítóba lépni MMA (ketrecharc) szabályrendszerben a gyomaendrődi NÉMET „NÉMÓ” RICHÁRD. Ellenfele Romániából érkezik, név szerint Vălean Adrian. Néhány mérkőzés videóját megnézve megállapítható, hogy Ricsinek nagyon nehéz dolga lesz az övért folytatott harcban.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Remélem jó mérkőzések lesznek, s a lelkes közönség hangosan fogja biztatni a versenyzőket.

Belépőket a helyszínen lehet megvásárolni, 2000 Ft-os áron. Elővételben lehet VIP támogatói jegyet vásárolni, ami a ring melletti négyszemélyes asztalhoz szól, italfogyasztással, és felszolgált vacsorával egybekötve. Ennek a jegynek 10 000 Ft/fő az ára.

Érdeklődni lehet:

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás