Körös Kajak érmek a Vidék-bajnokságon

Beküldés: 2021/07/06 - 18:07 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: Körös Kajak Sportegyesület | Fotó: Körös Kajak Sportegyesület

Cikkek

Fadd-Domboriban 2021. július első hétvégéjén rendezték meg a kajak-kenu Vidék-bajnokságot, ahol a Körös Kajak SE közel húsz fővel képviselte Gyomaendrődöt. Igen népes volt a mezőny, hiszen nagyon sok elő- és középfutamot rendeztek a döntők előtt. Versenyzőink túlnyomó többségének elég sűrű versenyprogramja volt, hiszen indultak az 500, 100 és 2000 m-es távokon is, valamint egyes, páros és négyes hajókban. Ezért nagyon fontos volt, hogy versenyzőink étkeztetése, szállásolása, utaztatása ennek megfelelően történjen, amit a fáradhatatlan szülőknek és edzőknek is köszönhetően meg tudtunk oldani. A versenyhétvége remek hangulatban telt el, a futamokkal töltött napok végén azért jutott idő a gyerekek számára egy kis kikapcsolódásra, pingpongozásra is volt lehetőség. A viharos szél miatt nem voltak ideálisak a körülmények, de így is nagyszerű eredmények születtek.

Varjú Marcell - Nagy Dominik - Hermeczi Richárd - Kiss Balázs

Eredmények:

  • MK1 Női Gyermek U12 4x200 m váltó döntő 4. hely: Mészáros Nelli, Gubucz Liliána, Kabai Rebeka Léna, Munkácsi Petra
  • MK1 Férfi Gyermek U11 2000 m döntő 1. hely: Katona Szabados Noé
  • MK2 Női Gyermek U12 2000 m döntő 5. hely: Gubucz Liliána Kabai Rebeka Léna
  • MK1 Férfi Gyermek U12 2000 m döntő: 5. hely Csiki Roland
  • K2 Női Kölyök U14. 2000m döntő: 6. hely Bela Zsóka, Fekécs Zsófia
  • K1 Férfi Kölyök U14. 2000m döntő: 5. hely Nagy Ágoston
  • K4 Férfi Serdülő U15-U16. 1000m döntő: 4. hely Kiss Balázs Varjú Marcell, Fehér Dávid, Nagy Dominik
  • K2 Férfi Serdülő U16. 1000m döntő: 2. hely Hermeczi Richárd, Fehér Dávid
  • K4 Férfi Serdülő U15-U16. 500m döntő: 4.hely Kiss Balázs Varjú Marcell, Hermeczi Richárd, Nagy Dominik

A többi versenyzőnk is nagyszerű egyéni teljesítményeket produkálva teljesítette a versenyeket, Gubucz Panna, Fekécs Hanna, Izsó Éva, Giricz Rebeka, Csontos Levente is alaposan kitett magáért a hullámok között.

A Körös Kajak SE-nél úgy, mint az elmúlt években lehetőség van nyári napközis táborban való részvételre, amely heti turnusokban kerül lebonyolításra. A gyerekek megismerkedhetnek vízitelepünk mindennapjaival, a kajakozás, a kajakedzések rejtelmeivel. Ezen kívül más, különböző játékokkal, játékos versenyekkel, film vetítéssel színesítjük a táborban eltöltött időt. Kipróbálhatják túrakenuinkat, sárkányhajóinkat, valamint élvezhetik a SUP-ozást, mint egyre népszerűbb sportot, amely nemcsak szabadidős, hanem kiváló versenyzési lehetőség akár az idősebb korosztály számára is. Ehhez természetesen az eszközeink rendelkezésre állnak, ill. folyamatosan szerzünk be újabb kajakokat, SUP-okat, egyéb sporteszközöket. Várunk mindenkit, aki kedvet érez a vízi sportokhoz, aki szeretné a szabadidejét sportolással, pl. egy jó hangulatú sárkányhajózással eltölteni, de várjuk csapatok, baráti társaságok jelentkezését is, akik együtt szeretnék eltölteni szabadidejüket. Jelentkezz edzéseinkre, ha már elmúltál 7 éves, hogy tagja légy a Magyarország egyik legsikeresebb sportágának!

Információ:
Csőke Zsolt +36 (70) 420-1944
Tímárné Tandi Gyöngyi +36 (30) 938-0322
www.koroskajak.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.