A Kner TSE sikerei: Öt Országos Bajnoki döntős helyezés

admin képe
Beküldés: 2010/10/26 - 15:18 | Frissítés: 2016/02/07
Szerző: admin
Cikkek: 

A versenytáncosoknál idén októberben kezdődtek a különböző korosztályok Országos Bajnokságai. Ezek a versenyek az év legnagyobb megmérettetésének számítanak, hiszen a versenyzők az országos bajnoki döntőbe jutásért, illetve az országos bajnoki címért szállnak versenybe az ország legkülönbözőbb pontjáról érkező más versenyzőkkel.
A Kner Tánc-Sport Egyesületből októberben négy páros indult a gyermek illetve junior korosztályú táncosok Országos Bajnokságán:

2010.október 02-án rendezték meg a legfiatalabb versenytáncosok, azaz a Gyermek I és Gyermek II korosztályban táncoló párosok Országos Bajnokságát Pécsett.
A Kner Tánc-Sport Egyesületet két páros képviselte ezen a versenyen. Kovács Róbert - Puskás Lujza a Gyermek I korosztályban D kategóriában indult,és mindkélt táncnemben, azaz standard és latin táncokból is a dobogó harmadik fokára állhatott.
Puskás Nándor- Muzsai Anna páros pedig az eggyel idősebb kategóriában, a Gyermek II D osztályban versenyzett, és a döntőbe jutva mindkét táncágból Országos Bajnoki VI. helyezést ért el.

Egy héttel később, október 9-én ismét Pécsett rendezték meg a Junior korosztályú versenytáncosok Országos Bajnokságát, ahol újabb két párosunk képviselte Egyesületünket.
Beinschtródt Tibor - Magyar Mercédesz Junior I D Latin osztályban több,mint 30 páros közül a döntőbe jutott, és ott Országos Bajnoki harmadik helyezést érték el.
Egy korosztállyal feljebb, Junior II D latin osztályban Domokos Attila – Kanalas Krisztina páros szintén elég népes mezőnyben a középdöntőig jutott, és ott a 10. helyet szerezték meg.

Ez a verseny mind a négy pár számára hatalmas kihívás volt, és nagyon büszkék lehetnek magukra, hiszen D osztályos pályafutásukat mind a négyen idén, azaz 2010-ben kezdték meg, és nem kellett egy év, hogy Országos Bajnoki döntőbe jussanak.
Novemberben és decemberben folytatódnak az Országos Bajnokságok, ahol már idősebb és magasabb osztályos párosaink indulnak, remélhetőleg hasonló szép eredményeket érnek majd el.

November 13-án pedig legeredményesebb párosunk, Kovács László-Kelemen Erika a Latin Amerikai Táncok Világbajnokságán vesz részt New Yorkban, akiknek az egész egyesület nagyon szurkol.

Bővebb információ: http://www.knertse.hu

Kapcsolódó képek

A Kner TSE sikerei: Öt Országos Bajnoki döntős helyezés
A Kner TSE sikerei: Öt Országos Bajnoki döntős helyezés
A Kner TSE sikerei: Öt Országos Bajnoki döntős helyezés
A Kner TSE sikerei: Öt Országos Bajnoki döntős helyezés

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás