Immáron angolul is...

admin képe
Beküldés: 2009/03/01 - 15:32 | Frissítés: 2009/03/01
Szerző: admin
Cikkek: 

Örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült a Gyomaendrod.com angol verziója (http://gyomaendrod.com/en). Nem csak az alapvető információk fordítására szorítkoztunk, a teljes magyar nyelvű portált sikerült átültetnünk angolra. Külföldi látogatóink így már mindent megtudhatnak városunkról: teljes körűen tájékozódhatnak a helyi látnivalóktól a szálláshelyeken és kikapcsolódási lehetőségeken át egészen a horgászati, vadászati tudnivalókig.

S hogy mekkora információ-mennyiség és munka rejlik az oldal mögött, érdekességképpen eláruljuk, hogy pillanatnyilag 2273 egyedi lapból áll portálunk! Látogatottságunkat illetően februárban már több, mint 7 ezer egyedi látogatónk volt.

Ezen sorok írásakor Budapesten még javában zajlik az Utazás 2009 (32. Nemzetközi idegenforgalmi) kiállítás, ahol városunkat a helyi Tourinform iroda képviseli egy új, színvonalas kiadvánnyal. A Turisztikai kalauz magyarul, angolul és németül mutatja be városunkat. Megjelenéshez átvezető szövegekkel, fotókkal, valamint a teljes angol fordítással járultunk hozzá.
A tavasz eljövetelével ébred a város, a turisztikai élet virágzásnak indul. Ígérjük, a jövőben is itt leszünk, hogy ezt hűen bemutathassuk.

Üdvözlettel: Gyomaendrod.com csapat

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás