II. osztályú Országos Bajnokság: Nyitrai Sándor 5. lett

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2010/11/16 - 08:11 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

A Gyomaendrődi Judo Klub egyre több felnőtt versenyzővel képviselteti magát a különböző osztályok versenyein. November 13-án az UTE csarnokában Nyitrai Sándor állt szőnyegre, hogy a II. osztályú Felnőtt Judo Országos Bajnokságon képviselje a gyomaendrődi színeket. Hosszú kihagyás után a 100 kg-os súlycsoportban az 5. helyet szerezte meg.

Már a mérlegeléskor látszott, hogy nem lesz könnyű dolga a gyomaendrődi judósnak, hiszen sűrű mezőny gyűlt össze súlycsoportjában.. Nem állt távol a legjobb négybe kerüléstől, hiszen a negyeddöntőben vezetést szerzett, ám ellenfele rutinosan kihasználta, hogy Sanyi több évet kihagyott a versenyzésben, így sajnos maradt a vigaszág.. A vigaszágat magabiztosan megnyerve léphetett szőnyegre a bronzéremért, ám sajnos itt is előjött rutintalansága így az ellenfele úgy nyert ellene, hogy nagyon sokáig magabiztosan vezetett Sanyi.

Varga István edzői vélemény: Sanyi nagyon elszántan készült a versenyre, és minden esélye meg is volt az éremszerzéshez. Sajnos a sok versenyzésből kimaradt év megbosszulta magát és ezúttal a kritikus pillanatokban döntőnek bizonyult, a mérkőzés hiány. Az ötödik hely így is nagyon szép eredmény, hiszen egyesületünk idei eredménysorát méltán gazdagítja. A következő évben már az első osztály versenyein is ki szeretném próbálni Nyitrai Sanyit és bízok benne, hogy fejlődése látványos lesz.

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás