I. Családi Nap a Boldog Kutyás Egyesület szervezésében

Beküldés: 2020/10/07 - 10:17 | Frissítés: 2022/09/28
Szerző: Pék Katalin | Videó : Klimó Krisztián

Cikkek
Kategória

2020. július 01-én megalakult a Boldog Kutyás Egyesület. Célunk a felelősségteljes állattartás, környezetünk védelme, a kutyás kultúra terjesztése nem kutyások számára lehetőséget adva, hogy bepillantást kaphassanak milyen is „kutyásnak" lenni.
Egyesületünk első ilyen megmérettetése volt 2020. október 4. vasárnap, az Állatok Világnapja alkalmából szervezett első családi napunk a Hármas-Körös gyomai szabadstrand területén.
A családi napunk keretein belül több érdekes programon vehettek részt az emberek. Többek között hirdettünk egy rajzversenyt a Kis Bálint iskolában, aminek az eredményhirdetése is a rendezvényen történt. A gyerekek értékes ajándékokban részesültek. Továbbá lehetőség volt egy kutyakozmetikai beszélgetésre, illetve egy kutyamasszázs tájékoztatóra. Az ismeretterjesztő beszélgetések után a Boldog Kutyaiskola engedelmességi bemutatóját láthatták.

I. Családi Nap - BolDog Kutyás Egyesület
Forrás: (https://youtu.be/2smVICu4iwI)

Felettébb büszke vagyok az iskolánk sok színűségére, arra, hogy nálunk tényleg mindenki lehetőséget kap arra, hogy oktassa, képezze magát és kedvencét. Csak hogy szemléltessük példákkal: a legnagyobb termetű kutyáink az iskolában tibeti masztiffok illetve német dogok, a legkisebbek pedig a tacskók. Mérettől, fajtától függetlenül tökéletes összhangban dolgoznak együtt a pályán, köszönhetően a jó szocializációnak. Mert hisz mindennek ez az alapja, utána jön csak a kézben tarthatóság. A bemutatónk után mindenki, aki szerette volna, kipróbálhatta az agility pályát. Ez egy remek lehetőség a kutyák aktív mozgatására, illetve versenyszerűen is lehet űzni. A nap végére maradt a legizgalmasabb program, az őrző-védő bemutató. Itt láthatták azt az emberek legjobban, hogy mekkora felelőség egy képzett kutyát kézben tartani. Hogyan ártalmatlanít egy támadást annak érdekében, hogy a tulajdonost megvédje. Mint minden ágazatban, ebben is lehetőség van versenyszerű sportra. Még a napnak vége sem volt, de már azon gondolkodtunk mikorra tegyük a következő programunkat.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak:
Gazdibolt Gyomaendrőd, hogy minden pályát kipróbáló értékes ajándékokat kaphatott
Kajó Kinga Kutyakozmetikus
Varga Nóra Kutyamasszázs
Vaszkó Virág és Pájer Richárd kulcstartók, emléklapok illetve oklevelek
Pájer-Timár Tamara grafikus
Eblaszti kézműves kutyajátékok
Körösladányi Goda fotós
Paraizs Tamás segéd
Minden magánszemélynek, aki hozzájárult.
Köszönjük szépen, hogy támogattak minket.

Bárki csatlakozhat az egyesülethez. A tréningjeink általában vasárnapi napokon szokott lenni, változó időpontokban, így feltétlen szükséges az előre egyeztetés, illetve az egyesület Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kutyasulikataval) minden héten közzétesszük az aktuális tréning lehetőségeket.

Pék Katalin, BolDog Kutyás Egyesület vezetője

Kapcsolódó cikkek

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.