Huszonöt éves a Színfolt Mazsorett Táncegyesület

Beküldés: 2019/11/14 - 16:07 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: Hunya Jolán | Fotó: Hegedűs Bence

Cikkek
Kategória

Az ünnepi gála alkalmából 2019. november 9-én, Gyomaendrődön nagyszabású jubileumi műsort adott a Színfolt Táncegyesület. A mazsorettek bevonulása után Toldi Balázs polgármester úr nyitotta meg a rendezvényt a Kállai Ferenc Művelődési Központban, amely zsúfolásig megtelt a nézőkkel. Nagyenyed alpolgármester asszonya is köszöntötte a Színfoltot, a mazsorettek 20 éve ápolnak személyes kapcsolatot a testvérvárossal. Az évforduló alkalmából öt fő küldöttség érkezett a városba, de tiszteletüket tették a nagyváradiak is. Köszöntő beszédet mondott Hunya Jolán, az egyesület alapítója, a tánccsoport vezetője, koreográfusa. Az est folyamán 17 produkció került bemutatásra, csoportos, mini formáció, páros és szóló műsorszámok egyaránt, változatos eszközökkel: bottal, pomponnal, zászlóval. Ha nem CD-ről szólt a zene, akkor a Szarvasi Rezesbanda húzta a talpalávalót.

(Videoblog) Színfolt Mazsorett Táncegyesület 25 éves jubileumi gálaműsora
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=VoqVMMbWLm8)

A jelenlegi táncosok mellett felsorakoztak régebbi táncosok, az alapító tagok is, és egy húsz éves koreográfiát táncoltak el két bottal Brahms, Sooé és Bizet zenéjére. Viharos taps és nagy tetszés volt a jutalmuk! Három tehetséges táncos: Kőrös-Nyíri Dóra, Knapcsek Kitty és Baráth Beáta kapott elismerő oklevelet, serleget magas színvonalú szakmai munkájuk és a mazsorettsportban nyújtott kiváló eredményük elismeréséül; a Színfolt Mazsorett Táncegyesület örökös tagjává választotta őket.

Az örökifjú veterán táncosok, az alapító tagok

Befejező műsorszámként fergeteges produkcióval köszönték meg az ünnepeltek a közönség megtisztelő figyelmét: egy szamba zenére táncolt a Színfolt és a Nefelejcs utánpótlás csoport a zenekar jóvoltából, hozzájuk csatlakozott hat lelkes szülő, Piroska Attila mazsorett-táncos és Jolika, a Színfolt vezetője. A jó hangulat továbbfolytatódott a Körös étteremben, ahol vacsora, tombola, zene várta az ünneplő közönséget és egy hatalmas torta a mazsoretteket és a vendégsereget!
A Színfolt Mazsorett Táncegyesület és vezetői: Hunya Jolán és Baráth Beáta nagyon hálásak, hogy a rendezvény jól sikerült, megköszönik a szülőknek, Toldi Balázs polgármester úrnak és minden támogatónak a mazsoretteknek nyújtott önzetlen segítségét, a tombolatárgyakat és a különböző egyéb támogatást!
Továbbra is Hajrá Színfolt!

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.