Gyomaendrődi Víziszörnyek

admin képe
Beküldés: 2010/09/06 - 17:25 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Szinte az egész világon tapasztalhatjuk, hogy egy ősi kínai szokás a SÁRKÁNYHAJÓZÁS észrevétlenül belopakodik a gyorsuló életünk egy olyan elemévé, amely esélyt adhat a régi kapcsolatok újraélesztésére, új kapcsolatok elmélyítésére. Cégek, települések körében is közkedvelt szabadidős tevékenység. A sárkányhajózás közösségfejlesztő hatása köztudott. A közös munka már a hajó vízrebocsátásakor is elengedhetetlen, de az igazi csapatmunka csak a vízen veszi kezdetét. A 20 evezőst, 1 dobost és egy kormányost befogadó, 13 méter hosszú közel 2 tonnás hajó hajtásához szükséges, teljes szinkronban történő együttműködés, a csapat kovácsa.

A Körös kajak sportegyesület szervezésében összekovácsolódott egy gyomaendrődi csapat. Június 12-én a szarvasi selejtezőn vettünk részt, innen másodikként jutottunk az augusztus végén Szegeden megrendezett települések közötti országos bajnokságra, ahol a középfutamban 4. helyezést értünk el, de kárpótolt bennünket, hogy élményekben gazdag, kellemes vasárnapot tölthettünk el a csapatokkal és szurkolóinkkal.

„Egy hajóban együtt, egymásért eveztünk!”

A mai világban egy cég, egy iskola tökéletes működésének elengedhetetlen és szükséges része a csapatépítés. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egyre szélesebb körben ismerjék meg ezt a lehetőséget az emberek.

Evezzünk együtt az egészségünkért és a boldogságunkért!

Legyen Ön is a versenytársunk! Szeptember 12-én vasárnap 9 órától Gyomaendrődön a Hármas-körös szabad strandján mindenki kipróbálhatja a sárkányhajózást.

Tímár Imre
Körös Kajak Se.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás