Gyomaendrődi FC felnőtt és ifi hírek

Beküldés: 2011/08/22 - 12:38 | Frissítés: 2022/07/19
Szerző: admin

Cikkek

Gyomaendrődi FC – Tótkomlósi TC 1-2 (0-1) (felnőtt)
Helyszín: Gyomaendrőd, Gyomai pálya
Időpont: 2011.08.19. 18:00
Vezette: Zahorán (Sárközi, Nagy)

Felnőtt: Továbbra sem tudunk nyerni a Tótkomlós ellen.

Vereség a nyitányon. Kevés helyzettel sajnos nem tudtunk nyerni, az utolsó percekben pedig csak az eredményen szépítettünk.

Gyomaendrőd: Szabó Z. – Mészáros, Toldi, Rácz, Tanács, Karászi, Pántya, Molnár, Kéri, Werle, Dani. Játszott még: Kovács Gy., Farkas

Gól: Tanács Zoltán

Tótkomlósi rohamokkal indult a mérkőzés, kapusunknak több ízben is nagyot kellett védenie, hogy megelőzze a korai vendég előnyt. Sokszor hátráltatott minket a kettes számú partjelző is, hiszen egyértelmű leshelyzeteket nem húzott be a spori, amiből megannyi kellemetlen szituáció alakult ki a játéktéren.

Egyébként pedig az idény eleji forma nagyon kijött a csapatból, hiszen lassabbak voltunk, és sokszor rossz megoldást választottak játékosaink.

Az első félidő végén aztán sokadik próbálkozásra megszerezték a vezetést a vendégek: ártalmatlan szituációban indult meg a támadó, középre lőtt labdája után pedig nagy kavarodás volt az ötösön belül, a labda végül a kapunkba kötött ki.. 0-1.

A második félidőben már több lehetőségünk is volt, de mégis a vendégek szereztek újabb gólt: baloldalról érkező beadás után védőink között elment a labda, a hosszún álló támadó pedig tisztán lőhetett a kapuba, 0-2.

A félidő vége fele egy szabadrúgáshoz jutottunk, a beívelés után ide-oda rúgták a játékosok a labdát, de a kapuba nem tudtunk betalálni.

Az utolsó percekben már csak a szépítésre volt erőnk: Toldi indítását Tanács vette át, majd a kimozduló hálóőr felett szépen emelt a kapuba, 1-2.

Hozzátartozik még a mérkőzéshez, hogy a Tótkomlós több ízben is vezethette kapusunkra a labdát, de pontatlanok voltak a befejezésnél.

Összességében a vendégek frissebben mozogtak, de talán nem érdemeltünk vereséget, tud ez a csapat jobban is játszani, és fog is!


Gyomaendrődi FC – Tótkomlósi TC 7-0 (4-0) (ifi)
Helyszín: Gyomaendrőd, Gyomai pálya
Időpont: 2011.08.19. 16:00
Vezette: Sárközi (Nagy)

IFI: Könnyed, magabiztos győzelem a szezonnyitón!

Csapatunk félgőzzel is simán verte a meccsközben megroppanó tótkomlósi csapatot. Szabó Márkó és Csapó Zsolt belekezdett a gólgyártásba.

Gyomaendrőd: Kurilla – Csák, Kovács N., Farkas, Juhász, Dávid, Gábor, Kiszely, Nagy, Szabó, Csapó. Játszott még: Oláh

Gól: Szabó Márkó 4, Csapó Zsolt 3

Ennél jobban nem is kezdhette volna a bajnokságot csapatunk, mondhatni átmentette a tavalyi (előző bajnokság) formáját a mérkőzésre és könnyedén, sok szép támadást bemutatva aratott fölényes, 7-0-s győzelmet a fiatal tótkomlósi csapat ellen.

A hét találaton Szabó és Csapó osztozott 4, illetve 3 találattal. Ezekről most nehéz lenne írni, mert már a felére sem emlékszem. Ami biztos, csatáraink jól mozogtak, rengeteg helyzetet alakítottunk ki a széleken, az indítások embert találtak, Márkó és Zsolti pedig mindig kitudta használni helyzeti előnyét.

Az első félidőben 4 találatot jegyeztünk, a másodikban már visszábbvett a csapat, de így is lőtt még plusz hármat, valamint volt pár nagy lehetőség, amit nem sikerült belőni, de ez most megbocsátható.

Jövőhéten Szabadkígyósra megy a csapat, reménykedünk a hasonló folytatásban.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.