A fiúk eltékozolták az első félidőt

admin képe
Beküldés: 2010/04/12 - 17:33 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

Újabb kettős kézilabda-mérkőzésre került sor szombaton a Varga Lajos Városi Sportcsarnokban. Ezúttal a férfiak meccsét követhették nyomon a nézők, akik meglehetősen indiszponált hazai teljesítményt konstatálhattak az első félidőben, amelynek eredményeként jelentős mezőhegyesi vezetéssel térhettek pihenőre a felek. Szünet után más felfogásban futottak ki a pályára a Körös KK játékosai, de a lelkes játékuk már csak a felzárkózáshoz volt elegendő.
Nem volt azonos súlycsoportban ellenfelével a gyomaendrődi hölgykoszorú. A meglehetősen szerény erőkből álló Doboz Rácz Orsiék lendületes, ötletes játékát megtapasztalva, hamar feladta. A vége 19 gól lett a két együttes között. Újabb sikerükkel Lakatos Tibor tanítványai a táblázat második helyére léptek elő, köszönhetően annak, hogy a forduló rangadóján az éllovas JALTE legyőzte a Békést.
Gyomaendrődi NKSE–Dobozi KE 33–14 (17–7)
Megyei I. osztályú női kézilabda-mérkőzés. Gyomaendrőd, 100 néző. Vezette: Medovarszki, Palotai.
Gyomaendrődi góldobók: Hornok Réka 8, Rácz Orsolya 6, Bácsi Kitti 5, Farkasinszki Mariann 4, Bujdosó Éva 2, Fekécs Fruzsina 2, Földi Emese 2, Dinya Anna 1, Farkasinszki Zita 1, Mag Bianka 1, Nagy Bianka 1.
Körös Kézilabda Klub–Mezőhegyesi SE 22–26 (7–15)
Megyei I. osztályú férfi kézilabda-mérkőzés. Gyomaendrőd, 50 néző. Vezette: Medovarszki, Palotai.
Gyomaendrődi góldobók: Kruchió Attila 8, Gschwindt Mihály 5, Kelemen Péter 4, Kardos Krisztián 3, Csőke Szabolcs 1, Czikkely Csaba 1.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás