Fejlesztések a KSI-nél

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

2018-ban tovább fejlődött a KSI Gyomaendrőd csapata. A beszerzett sportszerek, sporteszközök és a végrehajtott fejlesztések a gyerekek sportolási körülményeit javítják. Kényelmesebbé, biztonságosabbá és professzionálisabbá téve a sportbeli felkészülést, vagy épp a szabadidő hasznos eltöltését.
Az idei év egyik legnagyobb és legelőremutatóbb beszerzése az a két konténer volt, melyet a leendő vízitúra megállóhelynél üzemeltek be az ehhez értő szakemberek. A Hármas-Körös Hídhoz (Ványai híd) telepített hat darab konténerből kettő kizárólag a KSI használatába áll. Az egyikben fiú és lány öltöző kap helyet, a másik a kajakok tárolását szolgálja. E konténerek segítségével a KSI haladó, élversenyző sportolói tavasztól őszig kitelepülhetnek a folyópartra és nem kell többet napi szinten ingázni a vízitelepük és a dévaványai hídfő között. Ez a minőségi edzésmunkához óriási segítség. A kezdők és szabadidős gyerekek maradnak továbbra is a Kölcsey utca 6 száma alatti KSI vízitelepen.
A konténerekért a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek jár köszönet.

Konténerek

Másik nagy előrelépés a KSI történetében egy vadonat új 15 lóerős Mercury motorcsónak motor. A már meglévő hajótesttel összeépítve, összevizsgáztatva egy korszerű, gyors, az edzéseket még színvonalasabbá és biztonságosabbá tevő sporteszköz szolgálja a KSI versenyzőit és edzőit.

15 lóerős motorcsónak

Az év elején a budapesti KSI jóvoltából egy új, modern páros kajakkal gazdagodott a gyomaendrődi csapat, illetve önerőből is tudtak vásárolni maratoni K-1-es hajót. Ez a hajó mind esztétikailag mind minőségileg felveszi a versenyt a világ legnagyobb hajógyártóinak termékeivel. Remélhetőleg sok versenyzőt segít majd céljainak elérésében.

K-1-es hajó

A vízitelepen is történtek változások. A már évek óta meglévő épületegyüttes egy tároló helységgel bővült. E helység szerepe egyáltalán nem lebecsülendő, hiszen egy vízitelepen felgyűlt sporteszközök, sportfelszerelések, kötöző anyagok, sátrak elhelyezése, rendszerezése így könnyebben megoldható.

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.