Ezüstösen csillogott a Bogártalálkozó

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Hunya Jolán | Fotó: gyomaendrod.com

Cikkek
Kategória

Kardos Ferenc a husznötödik Volkswagen Bogártalálkozót rendezte Gyomaendrődön, augusztus első hétvégéjén. Folyamatosan érkeztek a vendégek az autókkal és buszokkal a fürdő területére. Szombatra megtelt a kemping. Derűs társaság gyűlt össze, jöttek Ausztriából, Németországból, Lengyelországból, Romániából, Szlovákiából és természetesen Magyarországról. Ez egy életforma, életérzés, összeköti őket a Volkswagen autókon kívül a barátság, a találkozás öröme, pezsgése. A bogarautóknak lelkük pedig van, soha sem hagynák cserben gazdájukat! Legtöbben Erdélyből érkeztek, akik Feri legjobb barátai, tisztelik, szeretik őt, felnéznek rá. Az utolsó napon nehéz szívvel hagyták el Gyomaendrődöt, mint mondták, megszerették városunkat is, várják, mikor jöhetnek vissza.

XXV. Nemzetközi Volkswagen "BOGÁR" Találkozó és Busz Party
Forrás: (https://youtu.be/MK-J-CtQkVY)

A négy nap programjában helyi tánc - és sportegyesületek versenyzői, táncosai mutatkoztak be. Többek között: a Babilon TSE, Körös Fit Egyesület tornászai, Hencz Wrestling Birkózó és a Színfolt Mazsorett Táncegyesület táncosainak bemutatóját láthatta a lelkes közönség. És természetesen a zene sem maradhatott el, négy zenekar szórakoztatta a vendégeket! Az Exon, a The Black Birds, a Monoton Rock Team és a Gesarol együttes. Mindegyik visszajáró banda, nagyon jó hangulatot csaptak! Szombaton 18 órakor az egész város kivonult, megmozdult, mindenki kíváncsi volt a Bogárautók felvonulására. A helyiek nagyon várták a vidám menetet! Az utolsó este még a támogatójegyek kihúzására is volt ereje a rendezvény szervezőjének, sok értékes tombolatárgyat sorsoltak ki.
Kardos Ferenc főszervező, aki egyben a találkozó megálmodója is nagy örömmel nyugtázta, hogy a rendezvény megérte a huszonöt évet! Ez elégedettséggel és büszkeséggel tölti el!
Minden támogatónak megköszöni az anyagi és erkölcsi segítségét!

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.