Évadzáró vacsora

admin képe
Beküldés: 2009/11/29 - 22:07 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

November 27-én vacsorával zártuk a Körös Kajak minden eddiginél sikeresebb évét. Eredményeink elismeréseként évadzáró vacsoránkat megtisztelte jelenlétével az MKKSZ részéről Baráth Etele a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Elnöke, Angyal Zoltán volt Szövetségi Kapitány,az MKKSZ szakfelügyelője, Hüttner Csaba az Ifjúsági és Serdülő Válogatott Kapitánya, Janics Natasa többszörös Olimpiai, Világ- és Európa Bajnok, Gyertyános Gergely VB és EB aranyérmes válogatott kajakos, valamint Kajner Gyula a Kape Kajak képviseletében.

Vendégeink között volt még Várfi András polgármester úr, Scherk László és felesége az egyesület alapítói, valamint Dr. Katona Piroska, Sinka József és Irimiás Róbert.

Gellai Imre az egyesület elnöke nyitotta meg az estet beszámolójával, melyben felvázolta és egyben értékelte az egyesület elmúlt évi munkáját.

A fényképen láthatók állva balról jobbra: Lövei Kitti, Gyertyános Gergely, Kajner Gyula, Hüttner Csaba, Kovács Gábor, Kovácsné Kozma Diána, Angyal Zoltán, Baráth Etele, Várfi András;
elöl: Gellai Tamás, Csatári Bence, Janics Natasa, Tótka Sándor, Kiss Csaba

Ezután Kovács Gábor edző a szakmai eredményekről beszélt. Adatokkal és grafikonnal is alátámasztotta, amit az év során versenyről versenyre tapasztaltunk: a Körös Kajak fejlődése töretlen. Utána Kovácsné Kozma Diána edző méltató szavak kíséretében ajándékkal köszönte meg egyenként minden versenyző egész éves munkáját, a gyerekek pedig Gellai Imre egyesületi elnöknek mondtak köszönetet az egyesület irányításáért. Két legeredményesebb versenyzőnk: Tótka Sándor és Kiss Csaba eredményeik elismeréseként egy-egy kupát vehettek át a Békés Megyei Sportszövetségtől.

A vendégeket köszöntötte Baráth Etele az MKKSZ elnöke, aki köszöntőjében megjegyezte, hogy bár rendszeresen jár országszerte kisebb-nagyobb egyesületek rendezvényeire, ezt a fajta bensőséges hangulatot és egymás sikereinek örülni tudó hozzáállást ritkán tapasztalta. Hozzátette még, hogy az, hogy ilyen kis létszámú egyesület ilyen eredményeket ér el, és hogy pár éven belül ilyen mértékű fejlődést produkál, egyedülálló teljesítmény.

A köszöntők és beszámolók után közös fényképezkedés következett, majd jött a vacsora, a tombolahúzás és a tánc.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás