Év végi események a Kis Bálint Általános Iskola Százszorszép Óvodájában

Beküldés: 2010/12/20 - 18:28 | Módosítva: 2017/03/07
Szerző: admin

Cikkek

Több mint egy éve kiegészítjük helyi programunkat a kompetencia alapú programcsomaggal, amely módszertani lehetőségeket kínál óvodai tevékenységeink még érdekesebbé tételéhez.
Csoportjainkban sokszínűen dolgoztuk fel a „TŰZ” időszakát: (tevékenységeink az őselemek megismerésén alapulnak, így Tűz-Víz-Föld-Levegő témakörökre osztjuk az évet)

- Egyik legkedvesebb eseményünk a tűzoltóállomás megtekintése, amely által közelről pillanthattunk be a tűzoltók életébe, munkájába. Gyermekeink nagy élvezettel vették birtokba, hacsak rövid időre is azokat az eszközöket, kellékeket, felszereléseket, amelyekkel a tűzoltók naponta dolgoznak. Hálásak vagyunk, hogy ott lehettünk és köszönjük a szíves fogadtatást!

- Az Adventi Ünnepkör szokásai, hagyományai fontos szerepet töltenek be gyermekeink életében. Örömmel készültünk a Városi Advent első gyertyagyújtására, amellyel hagyományt kívánunk teremteni és aktívan vettünk részt a programsorozat lebonyolításában:

- November 28-án Százszorszép Óvodás gyermekek és felnőttek meghitt műsort adtunk elő.

- December 11-én délután megnyitottuk Adventi Játszóházunkat, ahol jókedvűen, családias, otthonos környezetben és hangulatban készítettünk rénszarvas mécseseket, téli képeket, ajtókopogtatókat, s szülő-gyermek együtt gyúrta, nyújtotta és sütötte a mézeskalács finomságokat.

- December 16-án Betlehemes műsorral készültek nagycsoportos gyermekeink Látkóczki Éva és Kisné Giricz Irén óvó nénik felkészítésével, amelyet a délelőtt folyamán óvodánk gyermekeinek és dolgozóinak, majd este a kedves Szülőknek, nyugdíjas Óvó néniknek, vendégeinknek elevenítették fel a kis Jézus születésének meghitt pillanatait.
Ünnepségünk zárásaként közös énekkel gyújtottuk meg karácsonyfánk gyertyáit.

Békés, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Kis Bálint Ált. Isk.
Százszorszép Óvodájának valamennyi Dolgozója

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.