Első Gyomaendrődi Sportmajális

Beküldés: 2019/05/07 - 13:19 | Módosítva: 2019/06/22
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

Hagyományteremtő céllal került megrendezésre május 1-jén az idei városi Sportmajális, mellyel Gyomaendrőd Város Önkormányzata a régi idők majálisait igyekezett megidézni. A szeszélyes időjárás ellenére nagy érdeklődés mellett több helyszínen számos program várta a majálisozókat. A Varga Lajos Sportcsarnokban sorra követték egymást a neves sportolók, akik alaposan megmozgatták a sportolni vágyó gyomaendrődieket. Béres Alexandra fitneszedző, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló által vezetett fitneszedzéseken valamint Makár Tamás és Piltz Kitti spinning oktatók edzésein is szép számmal vettek részt az érdeklődők. A kézilabda sportágat Vérten Orsolya volt magyar válogatott kézilabdázó képviselte, aki a kézilabdás lányok edzését irányította ez alkalommal.
Délelőtt a város műfüves focipályáján munkahelyi és civil közösségek csapatai mérkőztek meg egymással. A Gyomai Kner Nyomda, a Skylotec, a Judo Club, a Liget Fürdő és Gyomaendrőd Város Önkormányzata nevezett csapatokkal.
Nagy népszerűségnek örvendett az íjászat és a kötélpálya, valamint a Szabadság téren felállított exatlon pálya és mászófal is, de a lábbal hajtós járgányok is egész nap a gyermekek rendelkezésére álltak.
Ismét színvonalas bemutatókat láthattunk a KörösFit DSE, a Hencz Wrestling Birkózó SE, a Gyomaendrődi Judo Club és a Színfolt Mazsorett csoport sportolóitól, valamint a REX K-9 Kutyaiskolától is a nagyszámú közönség előtt.
A nap végén díjazásban részesültek a kimagasló eredményeket elért csapatok, értékes Decathlon vásárlási utalványok kerültek kiosztásra.

(Videoblog) Sportmajális népszerű sportolókkal
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=q0wYdHYHiqI)

A műfüves focibajnokság eredménye:

I. helyezés Gyomaendrőd Város Önkormányzata
II. helyezés Skylotec Hungary Kft
III. helyezés Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft.

Az íjászaton mindhárom helyezést a Kner Nyomda csapatai szerezték meg.
Az exatlon akadálypályán:

I. helyezés Százszorszép Óvoda csapata
II. helyezés ÖNO „Soproni” csapata
III. helyezés Gyomaendrőd Város Önkormányzat csapata

A Sportmajális legaktívabb közössége címet a Gyomai Kner Nyomda Zrt nyerte el, díjuk 100 000 Ft értékű Decathlon utalvány és egy vándorserleg.
Legaktívabb közösségként különdíjban részesült a Gyomaendrődi Család- és Gyermekjóléti Központ.

A programok Gyomaendrőd Város Önkormányzata és az EFOP-1.5.3-16 Humán szolgáltatások fejlesztése a Gyomaendrődi Járásban című projekt támogatásával valósultak meg, mely többek között a közösségfejlesztéshez, közösségépítéshez kapcsolódó tevékenységek fejlesztésére irányul.

Cikk: Sportmajális szervezői

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.