Egy kis HUN-BOKSZ...

admin képe
Beküldés: 2009/10/18 - 14:16 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

Ez év január ötödikén elhatároztuk, hogy csinálunk egy kisebb boxgálát Gyomaendrődön. Keményen hozzáfogtunk edzeni, minden nap legalább két órát. Hétvégente néha két edzés is volt. Jó kis csapat verbuválódott össze. Március 20.-án megtartottuk a gálát, ami elég nagyra sikeredett. A Gyomaendrődi Varga Lajos Sportcsarnokban telt házat sikerült elérni. Több, mint ezer néző volt, s az ország minden részéről érkeztek versenyzők. Ágoston Gergő kikapott a junior világbajnok Budapesti Nemesapáti Norberttől. Földesi Viktor kiütötte a Túrkevei Hajdú Tamást. Fekete Attila színvonalas mérkőzésen kikapott a Mezőtúri Rácz Tamástól, Németh Ricsi legyőzte a Mezőtúri ellenfelét. Váradi Tamás pontozással legyőzte a Pécsi Fenyvesi Mátét, Uhrin Csenge viszont kikapott a két szervezetnél profi világbajnok Szebelédi Renátától. Tóth Peti verte a Pécsi ellenfelét, Kovács Endre MMA-ban kikapott a Debreceni Zahari Vincétől. A Gála jó hangulatban telt el, köszönjük a közönség hangos biztatását.

Április 24-25.-én Budapesten WTKA Európa kupán vettünk részt, ahol Uhrin Csenge, és Váradi Tamás kupagyőztes lett. Tóth Peti kikapott a döntőben, ő ezüstérmes lett. Május hónapban Pécsett vettünk részt Oriental Magyar bajnokságon. Itt Tóth Peti Magyar bajnok lett, míg Váradi Tamás és Uhrin Csenge ezüstérmes. Május végén Váradi Zoltán képviselte a HUN-BOXot a Mezőtúri ketrecharc gálán, de sajnos csúnyán kikapott, s combizom szakadást szenvedett. Május végén rendezték meg a Lashi Luma kupát, ahol Tóth Péter nyertes meccse után lehetőséget kapott indulni a Lashi Luma vándorkupáért, és 120 ezer forint nyereményért. Peti nagyon összeszedett formában verte nagyhírű Budapesti ellenfelét, és elhozta Gyomára a közel 130 centi magas Kupát. Nyári szünetben, augusztusban Zsámbokon vettünk részt egy K-3 gálán, ahol Uhrin Csenge ökölvívásban legyőzte profi ökölvívó ellenfelét, Kovács Endre két ellenfelét is térdeléssel kényszerített KO-ra, Váradi Tamás első meccsét döntetlenre, majd a ráadás menetben nyerte, míg a másik meccsét szintén döntetlenre, s a ráadásmenetet a bírók szerint elbukta. Nos, a bírók hazai pályára húztak, és hangos közönségfütty ellenére is az ellenfelet hirdették ki győztesnek. Szeptember hónapban elmentünk Budapestre Mhuaythai Magyar bajnokságra. Uhrin Csenge kikapott, Kovács Endre tért KO-val bejutott a döntőbe, de sérülés miatt nem tudtuk vállalni. (Az ellenfél orrcsontja a térdelésnél beleállt Endre térdébe, és sajnos fájdalmasan bedagadt a helye.) Váradi Tamás viszont a döntőben a második menetben egy jó hajrával feladásra kényszerítette ellenfelét, így Magyar Bajnok lett. Következő héten Budapesten egy gálán vettünk részt, ahol Uhrin Csenge hatalmas közönségdíjas mérkőzésen alul maradt ellenfelével szemben. Kovács Endre viszont MMA-ban pontozással verte ellenfelét, míg Váradi Tamás kikapott két évvel idősebb, s közel 10 kilóval nehezebb ellenfelétől. Október 17.-én Budapesten K-3 selejtezőn és Interkupán vettünk részt. Németh Ricsi sajnos a meccs feladására kényszerült, Kovács Endre egy szabálytalan ütés következtében izomsérülést szenvedett, s a húzódó fájdalom miatt feladásra kényszerült. Váradi Tamás Hatvani ellenfelét fojtás KO-val az első menetben feladásra kényszerítette. Tamás még bevállalt egy meccset, egy két évvel idősebb srác ellen. Tomi három menetben elverte, sőt a harmadik menetben leiskolázta a nyíregyházi srácot, de jött a Zsámboki eset, döntetlenre hozták ki. A ráadásmenetben Tomi elfáradt, csalódott volt, és kikapott.

Október 24.-én Aszódon lesz egy rangos szervezésű ökölvívó gála, ahol Popovics Tamás próbálja megvédeni világbajnoki címét. Itt előmérkőzést játszik Váradi Tamás. Utána másfél hét pihenő után november harmadikán indulunk Olaszországba, Carrara városába WTKA világbajnokságra. Ide a kijutott Uhrin Csengét, Váradi Tamást, és a Kijutási licencet kapott Kovács Endrét viszem. Ilyen tudtommal még nem volt, hogy Gyomaendrődi sportoló világbajnokságon vehet részt, s most rögtön hárman is. Visszajövetelünk után november 14.-én Kovács Endre és Váradi Tamás fellép a mezőtúri Pokol Kapuja Ketrecharc gálán. Tamásnak komoly visszavágó mérkőzése lesz november 28.-án, valami nagyobb szervezésű ketrecharc gálán.

Jövő évet nézve előreláthatólag március 20.-án rendezzük meg a Második Gyomaendrődi Küzdősport Gálát. Előreláthatólag neves versenyzők jönnek megmérkőzni velünk, s próbálom megszerezni főmeccsre Kovács Endrének Bárdosi Sándort. A többi folyamatosan edzésre járó versenyzőknek próbálok valamilyen címmeccseket szervezni. Próbálom még továbbá Kótai Misit megszerezni egy ökölvívó mérkőzés elejéig. De ez még a jövő zenéje…

Akit érdekel ez a sport, vagy csak mozogni akar, az edzésre jelentkezhet a Gyomaendrődi Sallai úti volt általános iskola egyik termében minden hétfőn – szerdán - pénteken este fél héttől, vagy telefonon: 06-30/544 2700

Ha valaki segíteni akarja anyagilag a klubbot, ami ránk férne, mert egyenlőre a világbajnoki indulásunk is veszélyben van pénzhiány miatt, annak egy reklámszerződést tudunk felajánlani, vagyis bizonyos pénzösszeg fejében minden médiahirdetésemben megjelentetem nevét, s a Gyoma Gálán többször felsorolják nevét, mint segítőét, és egy nagy plakáton ki lesz függesztve a Sportcsarnokban a Gála napján. Komolyan várom a szponzorok jelentkezését, akár párezer forintos felajánlással is.

Remélem legközelebbi írásomban a megszerzett világbajnoki helyezésekről is tudok írni / is tudok írni…

Köszönöm az edzésben való segítséget Kiss Károlynak, Hencz Gyulának, Bíró Lászlónak, Szabó Sándornak, Rácz Dénesnek, Bata Zoltánnak, Jóni Zsoltnak, Novák Ferencnek, Varga Istvánnak.

Köszönöm a segítséget az eddigi szponzorainknak: Poharelecz Lászlónak, Váradi Mihálynak, a Kossuth úti méterárú boltnak, GyomaPress Nyomdának,Újlaki Szabolcsnak, Polgármesteri Hivatalnak.

Tisztelettel: Váradi Zoltán HUN-BOX S.C.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás