Csinci jobb, mint a sérülés előtt

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2013/01/21 - 11:25 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

2013. január 19-én a BHSE csarnokában a felnőtt Országos Rangsor Versennyel (ami mellékesen az áprilisi felnőtt EB-re válogató) megkezdődött a versenyszezon. A Gyomaendrődi Judo Klubot 3 versenyző képviselte, közülük kiemelkedett Siroki Ibolya, aki térdműtétét követően felállt a padlóról, hiszen az eddigi legjobb felnőtt eredményét érte el a még három évig junior korosztályú sportoló. A 70 kg-os mezőnyben az ezüstérmet szerezte meg.
Három meggyőző győzelem után megküzdve az új szabályok nehézségeivel és a kemény ellenfelekkel csak a tavalyi U23-as Európa Bajnok Szabó Franciska tudta megállítani. Nyitrai Sándor ezúttal a 7. helyen végzett a 100 kg-os súlycsoportban, míg Katona Ákos a 90 kg-osok küzdelmében helyezetlenül zárt.

Varga István edző:
Nagyon vártam már a versenyt, hiszen Csincinek az utóbbi időben nem sok lehetősége volt a versenyzésre. A sérülés óta mindössze 6 mérkőzést vívhatott versenyen. Az idei évre való felkészülést szinte csak az edzéseken tudtuk megvalósítani. Elkezdődött a szezon, és versenyzőm mindjárt túlteljesítette eddigi legjobbját, hiszen a felnőtt mezőnyben már számos bronzérmet szerzett, de most csak a mezőnyből kiemelkedő U23-as Európa Bajnok tudta megállítani. Két kötelezőnek mondható mérkőzését simán hozta, majd tatabányai ellenfele taktikus, kemény küzdelem után hajtott fejet Csinci előtt. Az utolsó mérkőzés azért volt fontos, hogy lássuk miben kell még fejlődni, hogy lehet utolérni a nemzetközi élmezőnyt. Versenyzőm az aktuális időszakhoz képest jó formában és meggyőző teljesítménnyel érte el ezt a kiemelkedő eredményt. A fiúkra még rengeteg munka vár, hiszen láthattuk, hogy súlycsoportjukban kiegyensúlyozott és erős mezőny van. Január 27-én ismét e három versenyző lép majd szőnyegre a Magyar Kupán.

Kapcsolódó képek

Csinci jobb, mint a sérülés előtt
Csinci jobb, mint a sérülés előtt
Csinci jobb, mint a sérülés előtt

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás