Csapathajós sikerek a Maty-éren

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: Körös Kajak Sportegyesület | Fotó: Körös Kajak Sportegyesület

Cikkek

Immár harmincadik alkalommal rendezték meg Szegeden a Hanzók Örs emlékversenyt, amelyen természetesen a Körös Kajak SE kajakosai is részt vettek. A versenyévad közeledtével már a következő szezonra való felkészülés, a téli edzések iránti gondolatok körvonalazódnak, de a „versenyláz”, a versenyek előtti izgalom nem csökken. A gyerekek az edzésmunkát maximálisan teljesítve utaztak el erre a szegedi versenyre is, hogy gyarapítsák saját és a Körös Kajak pont- és éremgyűjteményét, valamint az eredményhirdetések során minél többször hangozzék el városunk, Gyomaendrőd neve. A körülmények nem voltak éppen a legideálisabbak az állandó jelleggel fújó szél miatt, de minden versenyzőnk kiválóan, teljes „erőbedobással” teljesítette a pályákat, köszönhetően Csőke Zsolt és Nagy Sándor edzők lelkiismeretes munkájának is.

Varjú-Marcell-Giricz-Rebeka-Fekécs-Hanna-Kiss-Balázs

Varjú-Marcell-Giricz-Rebeka-Fekécs-Hanna-Kiss-Balázs

Eredményeink:
1. hely: Varjú Marcell-Giricz Rebeka-Fekécs Hanna-Kiss Balázs K4 vegyes serdülő 2000 m
1. hely: Fehér Dávid-Hermeczi Richárd K2 fiú serdülő 2000 m
2. hely: Csiki Roland-Katona-Szabados Noé MK2 fiú gyermek 2000 m
2. hely: Mészáros Nelli-Gubucz Liliána-Gellai Zsolt-Kabai Rebeka Léna MK4 vegyes gyermek 2000 m
4. hely: Nyikos Rajmund-Varsányi Gordon MK2 fiú gyermek 2000 m
6. hely: Bela Zsóka-Fekécs Zsófia-Nagy Szabolcs-Gubucz Panna K4 vegyes kölyök 2000 m
6. hely: Balog Péter-Munkácsi Petra MK2 vegyes gyermek 2000 m
Soczó Gergő és Cs. Nagy Arszenyij pedig a nyolc-kilenc évesek 2000 m-es távját remekül teljesítve lett érmes.

Gratulálunk minden versenyzőnknek és edzőjeiknek!

Katona-Szabados-Noé-Csiki-Roland

Katona-Szabados-Noé-Csiki-Roland

A szombati versenynap után vasárnap egy jó hangulatú családi napot tartott egyesületünk. Házi, játékos kajak versenyt szerveztünk legkisebb sportolóinknak, akik rendkívül élvezték a nem annyira éles szituációkat, de mégis meg volt a verseny szellem mindenkiben. A nap grillezéssel folytatódott, majd az ebéd elfogyasztása után késő délutánig folytatódtak a Fűzfás-zugi vízitelepen a kötetlen programok.

Várjuk 7 évesnél idősebb gyermekek jelentkezését, akik kedvet éreznek a vízi sportokhoz, aki szeretné a szabadidejét sportolással, pl. egy jó hangulatú sárkányhajózással eltölteni, de várjuk felnőttek, csapatok, baráti társaságok jelentkezését is, akik együtt szeretnék eltölteni szabadidejüket.
Vízi telepünkön lehetőség van kipróbálni túrakenuinkat, sárkányhajóinkat, a kilátogatók, az edzésekre lejáró versenyzőink is élvezhetik a SUP-ozást, mint egyre népszerűbb sportot, amely nemcsak szabadidős, hanem kiváló versenyzési lehetőség akár az idősebb korosztály számára is. Ehhez természetesen az eszközeink rendelkezésre állnak, ill. folyamatosan szerzünk be újabb kajakokat, SUP-okat, egyéb sporteszközöket.

Információ:
Csőke Zsolt +36 (70) 420-1944
Tímárné Tandi Gyöngyi +36 (30) 938-0322
www.koroskajak.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.