BUÉK 2011!

admin képe
Beküldés: 2010/12/31 - 20:07 | Frissítés: 2016/02/07
Szerző: admin
Cikkek: 

Újabb év zárult le városunk és a Gyomaendrod.com portál életében. Túlestünk a választásokon, helyben idén talán a szokásosnál is több rendezvény zajlott.
Oldalunk látogatottsága havi szinten megduplázódott az előző évhez képest – csak december hónap folyamán elértük a 35 ezer egyedi látogatót, 2010-re vetítve pedig negyedmillió fölötti, 273 ezres látogatói számmal büszkélkedethetünk. Ezzel szeretnénk felhívni a helyi vállalkozások, reklámozók figyelmét is a Gyomaendrod.com-on való hirdetés lehetőségére. A hagyományos papíralapú sajtóval szemben rendkívül jó ár-érték arányban lehet hirdetni online felületen. A bevételi forrás különösen fontos számunkra azáltal, hogy oldalunk megnövekedett látogatottsága olyan mérvű terhelést jelent a kiszolgáló szerverre, amit már csak százezres nagyságrendű éves költséggel, új szerver és vonal bérlésével tudunk fedezni.
Idén szerencsére már teljességgel működött az a rendszer, hogy a lakosság – Ti, Önök - küldte be számunkra a híreket, programokat. Mi biztosítjuk a szükséges infrastruktúrát és hátteret, proaktív olvasóink a cikkeket. Mindamellett természetesen idén is sok saját anyaggal – fotóalbummal és filmmel jelentkeztünk. Részünkről jövőre a hangsúlyt inkább a várost bemutató képekre és videókra kívánjuk helyezni, városimázs-erősítő céllal. A rendezvények, események beszámolóit meghagyjuk az olvasóknak – a nagyobbakon és érdekesebbeken azért talán mi is ott leszünk.
Újdonság, hogy oldalunk immáron románul is elérhető a http://gyomaendrod.com/ro címen, ill. a főoldali román zászlóra klikkelve. Kisebb hibák még javításra kerülnek, de működik és nézhető szomszédos kollégáink számára is a portál. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Ádám Juditnak, Iszlay Zoltánnak és Deák Csaba Zoltánnak a fordítás elkészítésében való önzetlen segítségükért.
Új kezdeményezés, hogy jövőre a Rubin Panzióval közösen meghirdetjük a Pünkösd Szépe Szépségversenyt, amire reméljük, minél több csinos lány fog jelentkezni. A részletes kiírásról és nyereményekről január első heteiben tájékoztatunk mindenkit, addig is érdemes „like”-olni Facebookon, a http://www.facebook.com linken. Nem csak jelentkezőknek, hanem szavazóknak is, azaz mindenkinek!

Boldog új évet kíván a Gyomaendrod.com minden kedves Olvasójának, Látogatójának

Klimó Krisztián és Weigert József

Írja meg véleményét, küldje el jókívánságát!
Ezen cikk kommentjei között a gyomaendrod.com valamennyi olvasója üzenhet ismerőseinek, szeretteinek, megfogalmazhatja véleményét portálunkról és várjuk a jókívánságaikat is!

Gyomaendrod.com - BUÉK 2011!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás