Budapesten is jutalmazták a KSI Gyomaendrőd kajakosait

KSI SE Gyomaendrőd képe
Beküldés: 2015/12/20 - 19:26 | Frissítés: 2015/12/20
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd
Cikkek: 

Az elmúlt hétvégén, pénteken rendezték az idei év egyéni Budapest bajnokainak díjátadó ünnepségét.
Ismét olyan esemény résztvevői lehettek KSI Gyomaendrőd kajakosai, amelyen vidéki versenyzők eddig még nem vehettek részt. Még nem volt arra példa, hogy gyomaendrődi kajakosokat is kitüntessenek Budapesten. Az Elektromos Művek éttermében két KSI Gyomaendrőd versenyző, Fodor Bence és Wágner Anna részesült a Budapesti Kajak-Kenu Szövetség elismerésében. A gyerekek Ferencváros polgármesterétől, Dr. Bácskai Jánostól vehették át jutalmaikat. A polgármester beszédében hangsúlyozta, hogy csak kemény és kitartó munkával lehet kimagasló eredményeket elérni.

Fodor Bence és Wágner Anna

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára is, aki szintén a jutalmazott versenyzők kitartását, szorgalmát és munkába vetett hitét méltatta. Mindketten egyetértettek abban, hogy e sikeres, példamutató sportolók nemcsak tehetségükkel, hanem alázatos munkájukkal, következetességükkel és céltudatosságukkal szolgáltak rá a szép eredményekre.
Wágner Anna egyébként idén háromszoros országos bajnok lett, emellett megnyerte a Budapest Bajnokságot is. Fodor Bence a magyar bajnoki arany és bronzérme mellé szerezte meg a Budapest bajnoki címet.

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás