Bronzérmes a női együttes

admin képe
Beküldés: 2010/06/07 - 11:59 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

A hétvégi fordulóval befejeződtek a küzdelmek a megyei kézilabda-bajnokságokban. A gyomaendrődi csapatokra nem várt könnyű feladat, hiszen a hölgyek és a férfiak is erős ellenfél otthonában próbálkoztak meg a pontszerzéssel.
A lányok számára a mezőberényi találkozónak még az ezüstérem szempontjából is volt jelentősége, bár ehhez legalább egy pontot kellett volna szerezniük, a Békésnek pedig egyet sem Füzesgyarmaton. Sajnos Lakatos Tibor tanítványai nem boldogultak a fizikai fölényben lévő berényiekkel, és a találkozó első felében szerzett hátrány ledolgozása már megoldhatatlan feladatnak bizonyult. Utóbb kiderült nincs is komolyabb jelentősége a vereségnek, mivel a nagy rivális nyerni tudott, így a gyomaendrődiek – javítva tavalyi pozíciójukon –, harmadik helyen fejezték be az évet
A negyedik hely megszerzése volt a tétje a férficsapat kétsopronyi meccsének. A tavaszi idényre alaposan feljavuló KKK végig nyílt meccset vívott az ezüstérmes vendéglátókkal, akik a hazai pálya minden előnyét kiélvezve, csupán egyetlen találattal bizonyultak jobbnak. A bajnoki év elején újjászervezett gyomaendrődiek összességében nem okoztak csalódást, még ha csupán egyetlen riválisukat tudták maguk mögé is szorítani.
Mezőberényi SDSE–Gyomaendrődi NKSE 24–19 (15–10)
Megyei I. osztályú női kézilabda-mérkőzés. Mezőberény, 60 néző. Vezette: Moldován, Ökrös.
Gyomaendrődi góldobók: Hornok Réka 5, Farkasinszki Zita 3, Bácsi Kitti 3, Bohrát Anita 2, Földi Emese 2, Kiss Kitti 1, Mag Bianka 1, Narancsik Fatime 1, Fekécs Fruzsina 1.
Kétsopronyi SE–Körös Kézilabda Klub 28–27 (13–11)
Megyei I. osztályú férfi kézilabda-mérkőzés. Kétsoprony, 100 néző. Vezette: Medovarszki, Palotai.
Gyomaendrődi góldobók: Kruchió Attila 12, Gschwindt Mihály 5, Czikkely Csaba 4, Megyeri István 3, Kardos Krisztián 2, Csőke Szabolcs 1.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás