Békés Megyei Roma Labdarúgó Torna és Kulturális Nap

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2014.07.12-én megrendezte a Békés Megyei Roma Labdarúgó Tornát és Kulturális Napot. A tervezett eseményt, ami az endrődi sportpályán lett volna megrendezve, az esős időjárás végett az esemény előtti napon teljesen át kellett szervezni. Rendezvényünk szombat reggel 9 órakor kezdődött a városi sportcsarnokban, ahol Szécsi Zsolt elnök és Várfi András polgármester köszöntötték a helyi és a megyéből érkező focistákat, szurkolókat. Várfi András polgármester kezdőrúgásával 8 csapat vett részt a rangadón. Délután 14 órakor a gyomai Katona József Művelődési Központban történt meg az eredményhirdetés, ahol az első helyezett Doboz, a második Békés, a harmadik Gyomaendrőd (Bosszúállók) csapata lett.
14.30-tól ugyanitt a Művelődési Központban Kulturális Nap vette kezdetét, ahol felléptek helyi és vidéki zenészek, így például: Puj Ferenc és Puj Éva, Botos János és neje, valamint a Mezőberényi Napsugár táncegyüttes. Az este sztárvendége Kis Grófó volt, majd ezt követően a Békési Hangulat Band együttes szórakoztatta a közönséget.
Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy megköszönjük mindazoknak a támogatását, akik nélkül ez a nap nem jöhetett volna létre.
Várfi András polgármester úrnak, Dr. Szonda Istvánnak, a Művelődési Központ igazgatójának, a Roma Polgárjogi Szövetségnek, a Gyomaendrődi Fiatalokért Egyesületnek, Poharelec László képviselő úrnak, Fülöp Zoltán képviselő úrnak, Vass Ignác úrnak, Fülöp István úrnak, Köveskúti Ferenc úrnak, Czikkely Péter úrnak, a Nemzetiségi Önkormányzat tagjainak és mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a nap sikeres lezajlásához.

Cikk, fotó: Szécsi Zsolt

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.