Atlétáink sikeres szereplése

Vaszkán Gábor képe
Beküldés: 2012/03/29 - 15:27 | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: Vaszkán Gábor
Cikkek: 

Mezei futóverseny megyei diákolimpiai döntő - Orosháza, Bogárzó lóversenypálya, 2012. március 29.

A Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola és Óvoda tanulói 3 versenyszámban jutottak be az országos diákolimpiai döntőbe. 1 arany és 3 ezüstérmet szereztek a gyomaendrődi atlétikai műhelyben dolgozó gyerekek a megyei seregszemlén, ahol mind a 9 körzet képviseltette magát.
Legeredményesebb versenyzőnk a mai napon Kun Csaba lett, aki a III. korcsoportos fiúk mezőnyében hatalmas csatában, az erejét kiválóan beosztva, a célegyenesben az élre állva végül magabiztosan védte meg megyebajnoki címét a 2000m-es távon.
Ezüstérmet szerzett Nagy Csilla a III. korcsoportos lányoknál, aki az 1500m-es távon gyulai riválisa mögött ért a célba az 55 fős mezőnyben. Ebben a korcsoportban a lány csapatunk 49 helyezési pontszámmal a II. helyen végzett. Csapattagok: Nagy Csilla, Tarsoly Nikolett, Dudás Réka, Szerető Dorottya és Nándori Nikolett.
A II. korcsoportban Ignácz Kata a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda tanulója 1200m-en sokáig az élen állt, a célegyenesben aztán egy békéscsabai ellenfele megelőzte és végül a II. helyen végzett. Tekintve, hogy elsősorban úszó, ez nagyon jó eredménynek számít.
Pontszerző helyen végeztek még: Kónya Frigyes (KB) 4. és Nagy Sándor (RK) 6. hely, valamint a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola és Óvoda IV. korcsoportos fiú csapata: Nagy Sándor, Szabó László, Papp Károly és Varga Zoltán.

A továbbjutó atléták Gödöllőn április 17-én fognak rajthoz állni.

A versenyzőket Vaszkán Gábor testnevelő tanár, atlétika szakedző készítette fel

Kapcsolódó képek

Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése
Atlétáink sikeres szereplése

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás