Áprilisi távcéllövő verseny

admin képe
Beküldés: 2018/05/14 - 20:17 | Frissítés: 2018/05/15 - 13:19
Szerző: admin
Cikkek: 

A Körösmenti Íjfeszítő Egylet a 2018. esztendő szelek havának (április) 29. napján a három ezüstfolyó eggyé válásán túl, Kocsor hegy lábától kissé visszább, a gyomai legelők északi csücskében immáron harmadik alkalommal rendezett távcéllövő versenyt.
60 íjász vett részt a megmérettetésen, kik most is igen sokfelől jöttek. Határon innen legtávolabbról Kisbabotról, határon túlról a Nagyváradi barátaink mellett egy görög versenyző is érkezett.
Az időjárás igen kegyes volt hozzánk, olyannyira, hogy az íjászoknak a 30 és 110 méter közötti távon lévő célok mellett a hőséggel is meggyűlt a bajuk.
A verseny végig jó hangulatban telt, a közelebbi távokon még sok íjász remekelt, de a távolság növekedésével a kihívás is egyre nagyobb lett, ami az eredményeken is megmutatkozott.
A versenyt a női kategóriában Hunyiné Dr Domokos Emőke a Nyílegyenes Íjász Club versenyzője, a férfiaknál Torbán Csaba a HISZE íjásza nyerte.
A Körösmenti Íjfeszítő Egylet ezúton is gratulál az elért eredményekhez! Valamint bízunk benne, hogy ez a verseny érdemben hozzá tudott járulni az augusztusban megrendezésre kerülő világbajnokságra való felkészülésben.

Cikk: Kiss József
Fotó: Braun Norbert

Harmadszor rendeztétek meg és harmadszor vettem részt a versenyeteken. Minden egyes percét élveztem úgy, hogy lőttem 9 pontot is, meg annak olyan huszonötszörösét is. Még a dobogótokon is álltam valami csoda folytán... Itt lőttem életem legnagyobb távját is, ti szerettettétek meg velem a távcéllövést és a távlövést. Kiváló a versenyszervezés, fantasztikus jó a társaság, élvezetes és kihívásokkal teli a verseny, finom lángos. Minden elismerésem ezért a versenyért, nálam már hagyományt teremtettetek. Nem fogok kihagyni egyet sem (úgyhogy edzetek keményen.... :) Köszönöm!

Farmosi Zoltán Íjász

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!