11. Gyomaendrődi Kupa Asztalitenisz Verseny

admin képe
Beküldés: 2010/12/31 - 17:47 | Frissítés: 2014/10/23
Szerző: admin
Cikkek: 

December 30-án a Varga Lajos Városi Sportcsarnokban rendezték meg az év utolsó jelentősebb versenyét a 11. Gyomaendrőd Kupa Asztalitenisz Versenyt.
Több, mint 100 induló vett részt a versenyen. Bács, Békés, Csongrád, Szolnok és Pest megyéből érkeztek a versenyzők. 11 asztalon pattogott a kaucsuk labda. Várfi András polgármester távollétében Katona Csaba Szolnoki nemzetközi játékvezető nyitotta meg a versenyt. A következő kategóriában indultak a versenyzők:
Általános iskolás leány-fiú, amatőr női-férfi, valamint nyílt verseny ( NB-s és Amatőrök játékosok közösen). A versenyen 25 Gyomaendrődi versenyző is asztalhoz állt. A fő versenyszámot, a nyílt egyéni versenyt Kruchió Péter (Mezőtúr),( az egykori gyomai legendáshírű kézilabdázó Kruchió Gábor fia) nyerte szoros mérkőzésen Ágoston István (Gyomaendrőd) Kisújszállás SE, klubtársa ellen. Az amatőr férfiak igen erős mezőnyében is sikerült Gyomaendrődi versenyzőnek dobogóra kerülnie, Bere József személyében, aki végül is a dobogó III. fokára állhatott fel. Bere József az NB-s játékosokkal teletűzdelt nyíltverseny mezőnyében is megállta a helyét, több nevesebb Nemzeti Bajnokságban szereplő játékost is legyőzött, és a legjobb 16 játékos közé került. A versenyszámok közötti időben Baranyi József a békési TE extraligás játékosa és Ágoston István Kisújszállás-SE NB II-es versenyzője bemutató mérkőzésen szórakoztatta a publikumot, és végül Baranyi nyert 3:2-re. A családias hangulatú versenyen minden résztvevő és néző jól érezte magát és többen is jelezték, jövőre is eljönnek Gyomaendrődre. Természetesen a verseny sikerének záloga, hogy ismét voltak lelkes támogatói a versenynek, melyet hálásan köszön a verseny rendezősége.

Támogatóink voltak:
Várfi András Polgármester
Dr Katona Piroska gyermek és sportorvos
Hencz Gyula a Békés megyei Birkózó Szövetség elnöke
Gubucz József a Bethlen Gábor Szakképző Iskola főigazgatója
Tímár Attila olimpiai ezüstérmes mesterszakács (Dréher Söröző Étterem)
Köszönet illeti a Mezőtúri AFC illetve a Csárdaszállás SE asztalitenisz szakosztályait, valamint az Endrődi Közösségi Ház Éjszakai Pingpong szakkör játékosainak a verseny lebonyolításában, szervezésében nyújtott támogatásaiért.

Találkozunk Jövőre!

Verseny Bizottság

Eredmények:

Ált.Isk. leány:

 1. Békési Rebeka (Csárdaszállás)
 2. Barabás Adrien (Vésztő)
 3. Csernyik Pálma (Szarvas)

Ált. Isk. fiú:

 1. Tóth Norbert (Mezőtúr)
 2. Both Levente (Budapest)
 3. Deák László (Mezőtúr) és Nagy Béla (Szarvas)

Amatőr női:

 1. Vikor Bea (Szeged)
 2. Szatmári Gabriella (Elek)
 3. Viktorné Virágh Ágnes és Katona Boglárka (Vésztő)

Amatőr férfi:

 1. Dichel Mihály (Elek)
 2. Túróczi András (Elek)
 3. Bere József (Gyomaendrőd) és Boldog Zoltán (Gyula)

Nyílt egyéni:

 1. Kruchió Péter (Mezőtúr)
 2. Ágoston István (Gyomaendrőd)
 3. Gazdag Zsolt (Budapest) és Takács László (Szentes)
Kapcsolódó képek

11. Gyomaendrődi Kupa Asztalitenisz Verseny
11. Gyomaendrődi Kupa Asztalitenisz Verseny

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás