Nemzetközi siker a KSI Gyomaendrődnél

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd

Cikkek

Az elmúlt hétvégén Pozsony látta vendégül a világ legjobb 15-17 éves kajakosait. Valóban világbajnoki szintű mezőny gyűlt össze Szlovákiában, hiszen öt kontinensről 36 országból érkeztek sportolók az Olimpiai Reménységek Versenyére.
Gyomaendrődöt a KSI ifjú tehetsége, Fodor Napsugár képviselte minden idők legnagyobb serdülő világversenyén.
Napsugár betegen érkezett a viadal helyszínére, ahol a verseny napján tudott jóformán talpra állni. Olimpia távon, K-4 500 méteren, rögtön vezérevezősként képviselte hazáját és Gyomaendrődöt.
Az előfutam még nagyon küzdelmes volt a betegség után épphogy felépülő Suginak. (Fodor Napsugárt így becézik a családtagok és a barátok). Továbbjutva futamról futamra, javuló formát mutatva és hihetetlen akaraterőt bizonyítva végül a döntőbe jutott a négyes. A finálé aztán minden várakozást felülmúlt. A fantasztikus harmadik helyre vezényelve a négyest, dobogóra állhatott Gyomaendrőd egyik legnagyobb jövő előtt álló sportolója. Sugi teljesítményének az értékét az is növeli, hogy két évvel idősebb versenyzők közt, legfiatalabbként tudott felállni a dobogóra.
A négyes hajó további tagjai, akik nélkül nem születhetett volna meg ez a nagyszerű eredmény: Kiskó Réka (Plastex Kanizsa), Tóth Diána (KSI), Kovács Lilla (VVSI)
Kovács Gábor, Fodor Napsugár edzője biztos benne, hogy nagy jövő előtt áll Sugi és sokszor fog még örömet szerezni családjának, városának, hazájának.

Cikk, fotó: KSI Gyomaendrőd SE

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.