Friss hozzászólások

Földünkért, hazánkért! - félpályás útlezárás Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hét 3 nap

Ne hajtsd el a nyulat! Kisállattenyésztők csoportja újraindítaná a feldolgozó üzemet. A szövetkezeti felépítésről a borsodi falvak gyűléseztek.
http://magyarmezsgye.hu/2016/08/19/videk-elni-akar/


Spicces horgásztó

Beküldő: Kulik Csaba - Beküldés időpontja: 1 hét 6 nap

Üdv!
A tó üzemel még? Ha igen hol kapok információt?
Köszönöm
.


Gyászos helyzet!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hét 6 nap

Lerázza a meggyet, te meg csaje szedjed
Bizonyos fekete magyarok besurrannak és eltulajdonítanak, hangzik az öregszőlősi házigazdától, kinek dézsmálták veteményesét a betelepültek. Odig, hogy a szupermarket parkolójában nem éppen józan állapotban hangoskodnak. Dik má he mily ember!


Látványos kisfilm készült Gyomaendrődről

Beküldő: Istvan Hanyecz - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Gratulalok a remek összeallitashoz. Jo egeszseget es tovabbi sikeres munkalkodast kivanok Gyomaendrödnek.


Ön miben lát elsődlegesen fejlődési lehetőséget Gyomaendrőd számára az elkövetkezendő években?

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 hét

A munkaügytől ajánlólevelet küldtek a jelentkezéshez. A munkáltató azonban visszavonta, a munkakört betöltötték. Egy másik telephelyre, ahol csak éjszakai meló van, nem tudtam személyesen elmenni.Valami jobb ügyintézést várok az arra hivatottaktól.


Pásztor János

Beküldő: zene913 - Beküldés időpontja: 2 hónap 1 hét

Pásztor Jánosnak Balatonfüreden, a Vitorlás téren, a kikötő felé - állították fel a Halász és a révész szobrát - mindenki ismeri, ha nem is tudja, ki az alkotójuk. Érdemes lenne megemlíteni. https://www.kozterkep.hu/~/191/a_halasz_es_a_revesz_szobra_balatonfured_...
Üdvözlettel
Tímár Julianna


Endrődi piac

Beküldő: lapatinszki - Beküldés időpontja: 3 hónap 3 hét

Ki írta ezt a sületlenséget, hogy Endrődön a fő piaci nap szombaton van????
Lassan piac sincs Endrődön de Gyomán sem túl nagy már a piac, főleg ha egy kis eső van.
Fedett piactér meg csak álom Gyomaendrődön.


Fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

11 ezer forintnyi minimálbér növekedés mellett a következő évben. További 40%-ra emelné a munkavállalói jövedelmeket. 2018-ra hozzávetőlegesen kb. 600 eurós fizetésre számolhatnak. A szerződött munkaviszonyt létesítőknél a munkáltató kedvezőbb járulékcsomaggal számolhat, adócsökkentés lesz a lakástámogatásra.


VIII. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny

Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

ennek a rendezvénynek sincs semmi értelme minden évbe ugyan az ezen a rendezvényen se volt még egy normális koncert semmit érő csak lézengenek de tömeget nem mozgat meg.


Migráció

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 4 hét

Az Európai Unió egyéb országaiban is nemmel szavaznék a migránsok Magyarországbeli betelepítésére. Ez a fajta multikulturalizmus megbukott. Megannyi merénylet, amelyből Brüsszel nem okult. Október 2.-án a magyarság védelmére voksolok.


V. Főzzünk, együnk, fürödjünk együtt!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Szarvasi szilvanapok kirakodóvásárral és az EDDA. Valahogy a sajt és túró fesztiváltól elmarad. Miss Alpok- a 'keselyű' még él


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

gyomaendrödön nem tudnak rendezvényt szervezni jönnek azzal hogy nincs rá pénz akkor eleve meg se kell rendezni mert ilyen silány műsor nem hozz bevételt akkor lenne itt jó bevétel ha olyan zenekarokat hívnának meg mit a lord, a kowalsky meg a vega,vagy edda művek de sajnos ilyen zenekarokat nem fogunk látni gyomaendrődön csak más városba mert annyira sajnálják a pénzt egy jó koncertre


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

hogy lehet ilyen semmit érő rendezvényt szervezni csodálkoznak hogy nincs bevétel ilyen előadó a kutyát nem érdekli annyi jó zenekar van de hozzánk évről évre nem hívnak meg semmi jó zenekart ez az igazgató rosszabb mint a volt igazgató


Éjszakai fürdőzés III. a Liget Fürdőben!

Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 5 nap

dehogy vannak többen csak lézengés van akkor lennének többen ha jó koncert lenne de nem valószínű hogy jövőre lesz már végre jó koncert vagy csak ilyen bohóckodás mert ez nem hozz nagy bevételt a fürdőbe ilyenek kellenének a fürdőbe mint régen https://www.youtube.com/watch?v=uqmF4DR9o7U.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 5 nap

Üdv. fürdőlátogató! Évről évre egyre többen az éjszakai fürdőzésben. Ha az említett címet adnák viszont kevesebben lennének. A pájer strandon nincs zenés program és jellemzőbb a fekete foglalkoztatás. Balsors, hogy az egyed nem sampont lopott.


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 6 nap

teljes mértékben igazad van naci bátyánk sírva nézi odafentről hogy milyen rendezvények zajlanak a fürdőbe amióta ez a gera az igazgató normális rendezvény nem volt még a fürdőbe ami tömeget vonzott volna.


Beküldő: Halacska - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Éjszakai fürdőzés kisebbségi emberekkel a Liget Fürdőben inkább ezt a címet kellet volna adni ennek a bulinak. A fotókat megnéztem és megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmiről. Olvastam a facebookon, egy lánynak eltűnt a telefonja ezen az estén :( igazából nem tűnt el csak újrahasznosítják az alkatrészeket bizonyos egyedek.


Rio 2016 - Éppen csak leszorult a dobogóról a Tótka, Molnár páros 200 méteren

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Én tartok a riói bandaháborútól és a mocskos szúnyogoktól, fertőzöttségtől. De a fiúk az olimpián egészséges 4. Helyen vannak. Hajrá Magyarok, szambázzatok!


Ússzunk a Halakkal a Liget Fürdőben!

Beküldő: Czesznak Tímea - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Jó napot ! Abban érdeklődnék hogy a párom elégé jól gitározik és hogy nem tudnánk neki valahova beszúrni egy gitár szólót ? Nagyon nagyon jó lenne !szeretettel várom a választ !:)


Bérmunkás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

A varrodánál(volt szabó ktsz) részmunkaidősben, de teljes osztott munkaidőre. A hétvégi keretbe ugyan nem tartozna munkavállalás, és pótlékot nem kaptam. Erre nem varrnék gombot!


XVIII. Nemzetközi Halfőző Verseny

Beküldő: Andras Farkas - Beküldés időpontja: 7 hónap 2 hét

Nagyon gyenge volt ez a rendezvény :( Szerintem jövőre már nem is kell megtartani.


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 2 hét

nem tudom ki emlékszik rá hogy jó pár évvel ezelőtt ezt a halfőző versenyt egybe rendezték meg a aug 20-i sokadalommal ez akkora hülyeség hogy külön rendezik meg semmi értelme egybe kellene megrendezni augusztus 20 án így volna méltó jó koncerttel és tűzijátékkal zárva.


20 éves lett a Volkswagen Bogár Találkozó

Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 2 hét

hát ez a demjén koncert nagyon gyenge volt nem is voltak olyan sokan mint a republic koncin kíváncsi leszek hogy jövőre is lesz e jó koncert vagy marad a szokásos mint az elmúlt évekbe.


IV. Főtéri sokadalom

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 3 hét

Hi, pókerarc. Gyuri bácsira a Szigeten is bazsalyogtak. (Te hiszel, én bízom)


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 7 hónap 3 hét

szégyen hogy megint ilyen semmitérő műsorra tellet évről évre ez van hogy aug 20-án semmi jó koncert nincs csak más városba nem is foglalkozik még csak egy kicsit sem a városvezetés hogy ez a rendezvény jobb legyen!


Tönköly Sándor

Beküldő: Haha - Beküldés időpontja: 7 hónap 4 hét

Miért vagy ekkora vetítőgép te majom! Nagyon próbálsz csalni a nyújtott kézzel, de ez a hal a 7 kilót sem érte el! Ez ha akkor amekkorát odaírtál a főtéren fosom le magam fejen állva!


Tönköly Sándor

Beküldő: Haha - Beküldés időpontja: 7 hónap 4 hét

Ez a hal sose volt 13.2 kiló! Ezután sem mert megette! : )


Városfejlesztés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 2 hét

Üdv. ligetvédők
A projekt hagy maga után kívánnivalót.Valamely építész az összefüggő zöld területet teszi tagoltabbá. Kisebb darabok, nagyobb felület, ezt tapasztaljuk a darabolt almával is, amely hamarabb kiszárad.


Zoltán Csaba

Beküldő: Zoltan1000 - Beküldés időpontja: 8 hónap 3 hét

A busa a nagylak horgász száláson let horogra csalva szép fogás volt


Giccsadót az utcakép elcsúfításáért

Beküldő: Thomas - Beküldés időpontja: 8 hónap 3 hét

A felirattal kapcsolatban némi régmúlt történelem valamikorra a Fáraók világába vezet vissza. A néhai Tutamkam fáraó egy családi leagázására utal a felirat. Üdvözlettel Thomas. Mellesleg miért is ne legalább némi színt visz az unalmas városképbe aki csak a múlton lovagol lemarad a jövőről! A korral mindenkinek haladnia kell különben lépéshátrányba kerül!


Oldalak