Migráció

Beküldés: | 8 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: anonim

2016 őszére kiírt népszavazást a kormány a bevándorlás problémáira. A kigyúrt kopaszok sem akadályozzák a formulát.
A tavaly ősszel tartott helyi lakossági fórumon elhangzott, hogy ennek a válságnak indokaként felelnek a nagyhatalmak és azon kedvtelő kormányembereink akik letelepedési üzletet alakítanak az idegenekkel.
A békés élet érdekében kívánjuk polgárőreink megfelelő mozgósítását.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2016. 09. 30., p – 13:39 időpontban

Az Európai Unió egyéb országaiban is nemmel szavaznék a migránsok Magyarországbeli betelepítésére. Ez a fajta multikulturalizmus megbukott. Megannyi merénylet, amelyből Brüsszel nem okult. Október 2.-án a magyarság védelmére voksolok.

9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2017. 11. 23., cs – 21:39 időpontban

Már kéznél a nemzeti konzultáció a Soros tervről.Van félni valónk az Európában történt bűncselekményektől, melyet a szélsőséges bevándorlók okoztak, és nem lehetünk bizalmasak a migránsok elszállásolásában. Ha segíteni szeretnének az általuk szétbombázott iszlám világ menekültjein, akkor az USAval szövetséges muszlim országokban építsenek menekülttáborokat.

Permalink - Dr Czirmes Gyö… küldte be 2018. 03. 18., v – 20:58 időpontban

Én Budapesten a Keleti pu.-n találkoztam összesen egy migránssal. Az is azt hitte, hogy Münchenben az Ostbahnhofon -(Keleti pályaudvar)van.
Nem talán a cigánykérdést kellene már végre megoldani először?
Aki nem tudná: Senki nem akar ide jönni, az egyik szegénységből a másikba.
Más: Bárkit is telepítenének ide, másnap visszamenne Nyugatra, mert az EU-ban bárhova mehet.

Akkor ön nem járt eleget a pályaudvaron. Még 2015-ben egy Bécsbe induló vonatot nehezen akartak elindítani, mert tele volt menekülttel. Persze jegyük nem volt, illetve amely tisztes magyar utasnak lett helyjegyként nem tudott foglalni. Ez már gáz! Kiáltoztak, durakoztak a bevándorlók. Amúgy, jó hogy müncheni vasútnak nézik a pestit. Talán tetszik a Baross tér. Azért nem kell oda koszolni, még a cigányoknak sem. Ők éppúgy félnek a migránstól, mint bárki más a Kárpát medencében.

2015 ig kb a MÁV félmillió migránst utaztatott át Magyarországon.
Kérdés ? Miért kellett mesterségesen a Baross téren feltartóztatni őket?

9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2019. 06. 02., v – 16:01 időpontban

Több, mint 80 ezer bevándorló kapott szállást, munkahelyet Magyarországon.Közel 20 ezer letelepedési kötvény formában uniós állampolgárként.2017-ben tizenötezer illegálisan lépte át az osztrák-magyar határt. Cégeknél az alacsony bérek és rossz munkakörülmények miatt távozott magyarok ezrei helyére ázsiai munkásokat telepítettek le.

Akkumulátorgyár iparositást akar a kormány. De mi magyarok nem. Ezért jönnek a migránsmunkások.

Permalink - Era küldte be 2023. 06. 10., szo – 20:26 időpontban

Szarvason egyre több a bevándorló. Önkormányzati ingatlanokat adnak ki munkásszállóra. No, nem a magyaroknak. A munkaerőhiányra vonatkozó húsfeldolgozóba a magyar állásközvetítők által beléptetett dolgozókat sem keresik. Helyette a messzi Indokínából hoznak. Ez társadalmi, etnikai, kulturális feszültséget jelenthet a hazai lakosság számára. A Cég ezzel a módszerrel nem mutathat példás innovációt a magyarok számára. A Fidesz sem, amely kiszolgáltatottá teszi az embereket a multiknak.