2011-es küzdősport rendezvények Gyomaendrődön

admin képe
Beküldés: 2011/01/25 - 18:54 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

A Váradi Zoltán által vezetett, jelentős eredményeket elkönyvelő Hun-Box SC június első hetére nemzetközi küzdősport versenyt tervez Gyomaendrődre hozni. Ha minden jól megy, a WPKC (World Professional Kickboxing Council) világszövetség égisze alatt egy négynapos Európa vagy Világkupát rendeznek Gyomaendrődön, június 2-től 5-ig. A WPKC a nagyobb szervezetek közé tartozik, így elképzelhető, hogy sok ország delegálna versenyzőket. A K-1 és MMA szabályrendszereire épülne a verseny és a Varga Lajos Sportcsarnokban mind egy ring, mind egy ketrec a küzdősportok helyszínéül szolgálna. Csütörtök reggeltől vasárnap estig mehetnének folyamatosan a küzdelmek, melyeket bárki látogathat majd nézőként.

A kupa alatt, június 3-án, péntek este megrendezésre kerülne a III. Gyomaendrődi Küzdősport Gála is.
A helyiek közül várhatóan fellépnek Mraucsik Tamás, Lénárt László, Vári Péter, Nagy Regina, Csapó Elek, Pocsaji PREDATOR Zsolt, Lévai Anikó és Váradi Tamás és Németh Richárd. Váradi Tamás a WPKC szervezet nemzetközi övéért fog boxolni K-1 szabályrendszerben, valószínűleg horvát ellenféllel. A főmérkőzést végre most Gyomaendrődi fogja játszani! Úgy néz ki, hogy Német Richárd helyben, Gyomaendrődön szerezheti meg MMA szabályrendszerben, 65 kg-ban a profi Európa bajnoki címet!

A szervezők szponzorokat, segítséget, ötleteket várnak.
Kapcsolatfelvételi lehetőség a hunboxsc@citromail.hu címen.
További információ: Váradi Zoltán +36 (30) 544-2700

Ide, a cikk végére még beszúrunk pár mondatot arról, hogyan nyilatkozik Váradi Zoli a nemzetközi verseny szervezéséről:

"A nemzetközi versenyre minden bizonnyal nagyon sokan jönnének arra a pár napra Gyomaendrődre. Románokkal már beszéltem, ők nagyon pozitívan nyilatkoztak. Olaszországból több klub is jönne, de Franciaország, Hollandia, Ukrajna, Szlovákia, Bulgária is biztos delegálna csapatot. Osztrákok is biztos jönnének, velük is kapcsolatban vagyok. És még ki tudja honnan... Végzünk majd egy kérdőíves felmérést, ami alapján látni fogjuk, hogy hány ország versenyzőjére lehet számítani. A Sportcsarnok egészen biztos kicsi lesz, de megoldom: egy hatalmas sörsátort építünk a csarnok hátsó kijáratához a vízpartig. Szép tervek, remélem össze is jön..."

A Hun-Box SC közelmúltbeli sikereiről is ejtett néhány szót az edző:

"Ricsi az elmúlt szombaton Ausztriában meccselt, és az öt magyar közül egyedül ő nyert. Másfél perc alatt feladásra kényszerítette az ellenfelét. Ráadásul a WPKC szövetség magyar vezetője vitte ki, s állt Ricsinek a ringsarokban. Nagyon pozitívan nyilatkozott Ricsiről, úgyhogy lehet a profi Európa bajnoki címmeccs is meglesz. Ráadásul nagy szerencsénk, hogy egy visszaadott övről van szó, és nekünk jogunk lesz válogatni az ellenfelekből! Vagyis nagyobb az esély arra, hogy Ricsi meg is nyerje az övet! Tamás fiam 2010-ben remekelt. Ökölvívásban országos hatodik lett. Ez első évesnek nagyon jó eredmény. Muaythai magyar bajnokságon serdülők között és egy korcsoporttal feljebb a juniorok között is magyar bajnoki címet ért el. Ősszel Békésen K-1 es mérkőzésen megverte a felnőtt Kick-box négyszeres Magyar bajnok Rácz Krisztiánt, majd Szarvason egy gálán a szintén felnőtt, kétszeres Magyar bajnok Géczei Róbertet. Elmentünk egy K-1-es magyar bajnokságra, ahol nehezen engedték, hogy 15 évesen beírassam a felnőtt mezőnybe. Végül megengedték, s Tomi azzal hálálta meg, hogy megnyerte a bajnokságot. Sőt! Olyan meggyőző fölénnyel, hogy a szervező Bertók Róbert (Rácz Félix Promotion) élő TV mérkőzést (5x3 perces profi K-1) ajánlott Tominak erre az évre! Ők ketten nagyon megérdemlik a hazai gálán a fő-cím meccset!"

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!