A Körös Kajak versenyzője, Tótka Sándor lett Békés megye legjobb utánpótláskorú sportolója

admin képe
Beküldés: 2014/02/14 - 20:01 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Február 12-én Békésen, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban tartották meg a már hagyományos az év sportolói díjátadó ünnepséget. Ezúttal is egy több mint hatvan tagú – újságírókból, sportvezetőkből és sporttámogatókból álló – elismert szaktekintélyekből álló zsűri szavazott arról, hogy kik voltak Békés megyében az év férfi és női sportolói, csapatai és edzői a 2013. évi teljesítmények alapján. A Békéscsaba önkormányzata által alapított Békés megye legjobb utánpótláskorú sportolójának járó díjat Tótka Sándor vehette át, aki a Kajak-kenu felnőtt Európa-bajnokságon Portugáliában 9. helyezett, valamint a Kajak-kenu felnőtt Világbajnokságon Duisburgban egyéniben 10. a váltóban 3. helyezést ért el.

Tótka Sándor Békés megye legjobb utánpótláskorú sportolója

A 2013. év legeredményesebb Békés megyei férfi sportolója Baji Balázs atléta lett, aki a fedett-pályás gátfutás Európa Bajnokságon 4. helyezett, valamint a Felnőtt Atlétikai Világbajnokságon 12. helyezést ért el. A szavazás eredményeként Tótka Sándor a férfi kategóriában Baji Balázs mögött a 2. helyen végzett és itt is díjazott lett.
Minden díjazottnak gratulálunk! Akik megtanulták a küzdést, a szabályok betartásának fontosságát, az ellenfél tiszteletét, a bírói döntések elfogadását, azok megtanultak egyaránt veszíteni és nyerni is.

Cikk, fotó: Tótka Sándor

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás